2777
2789
عنوان

شما باشید این مهمونی رو میرید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا شکر خدا تاحالا به مشکل رقیب عشقی برخورد نکردم چون طرف زنده نمیمونه که بخواد کار به رودر ...

عشق من زندگی درب و داغونی داره گربه سیاهه هم برس نمی داره 😂😂😂 آدم خیلی خوبیه و عاشق شخصیتشم ولی فکر نکنم دختر دبگه ای به اندازه ی من باهوش باشه که کشفش کنه 

اتفاقا مردا رو نمیشناسی... اگه متوجه بشه به خاطر رقیب عشقیت اعتماد به نفستو از دست دادی کنجکاو تر می ...

اخه اسی ک اعتمادبنفسشو از دست نداده

الان موضوع جیز دیگه ای هست

الان هنسرش نگران نگاه اون مرد ب زنشه

عشق من زندگی درب و داغونی داره گربه سیاهه هم برس نمی داره 😂😂😂 آدم خیلی خوبیه و عاشق شخصیتشم ولی ف ...

نه خدایی شوهر من هم ادم خوبیه هم کلا هرکی ببینه از هم صحبتی و مصاحبت باهاش لذت میبره هم خوش رفتاره هم ظاهرش مقبوله ولی خب شکر خدا نجیبه من ازش راضیم تا الان که راضی بودم خودشم میدونه پاشو کج بذاره خودش و طرفش رو زنده نمیذارم 🤣

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
اخه اسی ک اعتمادبنفسشو از دست ندادهالان موضوع جیز دیگه ای هستالان هنسرش نگران نگاه اون مرد ب زنشه

عزیز متوجه بحث من و اون خانم نشدین ما دتستیم حالت بر عکس و جوانل مختلف قضیه رو می گفتیم 

دعوتش نکرد 🤦🏻‍♀️اصلا میزبان ما نیستیمناشناس زنگ زد ب یارو اونم هی میگفت شما ؟🤦🏻‍♀️

مگه شما اینو نگفتی؟= 

(شوهرم بهش گفت سلام فلانی فلان روز تو فلان جا می بینمت

شوهرم می خواست بفهمم ک اونم میاد ک نریم)

اگه اون بنده خدا اصلاً شوهرتورو نشناخته که نمیاد!!!!!!! 

نه خدایی شوهر من هم ادم خوبیه هم کلا هرکی ببینه از هم صحبتی و مصاحبت باهاش لذت میبره هم خوش رفتاره ه ...

وااای من بگم عشقم چقدرررر چشم و دل پاکه باورت نمیشه 

باورت میشه ما تو مجازی باهم آشنا شده بودیم و متوجه شده بودم بهم علاقه داره یه عکس با حجاب براش فرستادم (فکر کن با چادررر) از اون عکس زمان دارا... باورت میشه ندید... حالا منو می خواستااا 😅😂😂😂

من اول ازش عکس خواستم بعدا عکس منو دید  😂🤣🤣

مگه شما اینو نگفتی؟= (شوهرم بهش گفت سلام فلانی فلان روز تو فلان جا می بینمتشوهرم می خواست بفهمم ک او ...

شوهرم میدونست اونم دعوته ولی من نمی دونستم میزبان اون آقا رو هم دعوت کرده بود 

من نیامده‌ام با تو باشم، من آمده‌ام تو باشم.                            هیزم آتش نمی‌گیرد!آتش می‌شود✨
وااای من بگم عشقم چقدرررر چشم و دل پاکه باورت نمیشه باورت میشه ما تو مجازی باهم آشنا شده بودیم و متو ...

🤣🤣🤣😅 پس بچسب بهش ولش نکن😅

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
2790
2778
2791
2779
2792