2777
2789
عنوان

راضی کردن بابام برا دانشگاه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 58 پست
باور کن اینم جواب نمیده😂من از بس گفتم شیمی کاربردی میخونم گفت هرکاری میخوای بکنشبض اومد خونه گفت بح ...

راستش این چیزا رو بابای من جواب نمیده،من خودکشی سوری هم راه انداختم جواب نداد،

بنظرت با معدل ۱۵ شیمی میارم؟

بستگی داره ما پزشک بیکار هم داریم من کلی تحقیق کردم اره ارزشش رو داره

من نه پزشک نه پرستار نه معلم بیکار ندیدم عمرا خودمون رو گول نزنیم درسته آینده شغلی رو نمیشه قطعی پیش بینی کرد ولی یه سری مشاغل جایگاهشون تقریبا ثابته

دوست منم رفت گیاه پزشکی بعد ۱ ترم انصراف داد اومد

عمرتو حیفه ۴ سال هدرش نده که بعد ۴ سال نه مهارت بلد باشی نه مدرکت ارزش داشته باشی نه پولی برات مونده باشه

عاقلانه تصمیم بگیر لطفا🥲

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرت راجب زبان چیه ؟🥲میخوام اونم بزنمحداقلش اموزشگاه تدریس می‌کنی یا کلاس خصوصی

راستش دقیقا نمی‌دونم بازار کارش چجوریه ولی در کل زبان خوبه‌. برای خودت هم بلد باشی کلی به دردت می‌خوره. 

باز روانشناسی و حسابداری نسبت به بقیه بهترن. اما اگه من جای تو بودم بازم برای کنکور می‌خوندم یه رشته ...

باورکن اینقدددررر دلم میخواد،ولی یه بیماری دارم نمیتونم پشت بمونم ،بابامم درکم نمیکنه

راستش این چیزا رو بابای من جواب نمیده،من خودکشی سوری هم راه انداختم جواب نداد،بنظرت با معدل ۱۵ شیمی ...

این رشته های با سوابق فک کنم فقط اسمش همینه وگرنه با هر معدلی پذیرش دارن من با ۱۱ هم دیدم

راستش شیمی هم بازارکارش تعریف چندانی نداره ، منم فقط برای اینکه پشت نمونم اصرار میکردم

راستش این چیزا رو بابای من جواب نمیده،من خودکشی سوری هم راه انداختم جواب نداد،بنظرت با معدل ۱۵ شیمی ...

یه ادمی که بابات خیلی قبولش داره بگو اون باهاش صحبت کنه

در ضمن بگو وقتی رقتم ازاد یا پیام نور حسابداری یا روانشناسی همزمان برا کنکورم میخونم الکی بگو شاید گذاشت

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
یه ادمی که بابات خیلی قبولش داره بگو اون باهاش صحبت کنهدر ضمن بگو وقتی رقتم ازاد یا پیام نور حسابدار ...

بابام هیچکس رو قبول نداره🤣🤣🤣 ولی پیشنهاد خوبی دادی

اگه هدفت صرفا رفتن به دانشگاه و مدرک لیسانس یا کاردانی نیست و میخوای فردا روزی درامد یا پرستیژ داشته باشی و باز نخوای چشمت به جیب خانواده باشه دوستانه بهت میگم دور رشته سوابق تحصیلی خط بکش یا برو هنر ومهارت یادبگیر و بازار ازاد یا بشین پشت کنکور

از رشته سوابق تحصیلی نون و اب درنمیاد وقتت تلف نکن

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

بابام هیچکس رو قبول نداره🤣🤣🤣 ولی پیشنهاد خوبی دادی

قربونت

بازم میگم حتی اگه دوباره ناراحت شی ازم

گیاه پزشکی اینا نخووووون

بخدا بعضیا مسخره میکنن این رشته ها رو

اما حسابداری روانشناسی همه استخدامیا بر میدارن

خدا رو‌چ دیدی اینهمه رشته های خپب میخونن بیکار میمونن

تو یهو‌یا همینا استخدام میشی😍

موفق باشی دختر جوووون

قربونتبازم میگم حتی اگه دوباره ناراحت شی ازمگیاه پزشکی اینا نخووووونبخدا بعضیا مسخره میکنن این رشته ...

البته نظر منه

بازم‌تحقیق کن