2777
2789
عربا ک اکثرا چن تا زن دارن حتی عربای ایران ( جنجال نشه. همشون نه. اونایی ک دارن) چطوری ب یه زنشون می ...

خب نوبتی میکنن دیگه... مثلا یک شب خونه یکی شب دیگه خونه بعدی... ولی فکر نکنم بیشتر از دو زن داشته باشن.... حرم سرا نیست که توی یه خونه همه رو با هم داشته باشن.... 😂

عربا ک اکثرا چن تا زن دارن حتی عربای ایران ( جنجال نشه. همشون نه. اونایی ک دارن) چطوری ب یه زنشون می ...

با هم یه حا همزمان

به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهای‌هایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب نوبتی میکنن دیگه... مثلا یک شب خونه یکی شب دیگه خونه بعدی... ولی فکر نکنم بیشتر از دو زن داشته با ...

بابا بزرگ من تو یه خونه سه تا زن داشته. البته مال خیلی سال پیشه و فوت کرده ولی همش طرز زندگیش برام سواله. و اینکه ما عرب نیستیم. قدیم چند همسری رایج بوده

بابا بزرگ من تو یه خونه سه تا زن داشته. البته مال خیلی سال پیشه و فوت کرده ولی همش طرز زندگیش برام س ...

بله خب... ولی تا جاییکه من از خصوصیات خانمها خبر دارم اصلا حاضر نیستن با هوو شون توی یه خونه باشن.... شاید دو طبقه باشه ولی توی یه خونه و یکجا خیلی ضایع هستش... حریم خصوصی نمیمونه واسه آدم 🙈😄😂