خوب دقت کنید من از اول چاق نبودم ولی بعداز زایمان وافسردگیام بشدت چاق شدم ازنظر خودم چیزی نمیخوردم و ...
خب
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اول ازهمه آب زیادبخورید قبل از ناهار یا شام حتما حدود سه تاپنج دقیقه قبل یه لیوان آب ولرم بخورید که معدتونو پرکنه سرغذا اصلا تند تند نخورید من متوجه نبودم که چقدر تند میخورم بایییید سرسفره وقت کشی کنید غذا رو آروم بجویید تامزشو خوب حس کنید ذهن خودتونو گول بزنید من تا قاشق اولم تموم نشه وقورت ندم قاشق دومم رو پرنمیکنم وشاید بخندید چشامو میبندم ومیجوم نمیدونم چه سریه ولی سیری بهم دست میده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
[QUOTE=351917080]خب[/QUOTEهمونطوری که به خودتون بهامیدین و سعی میکنید غذارو خوش طعم کنید حالا باخوش نمکی یاچرب وچیلی یا حالا بازدن ادویه جات یا هر روشی که یه آدم معمولی خوش اشتهامیشه شما جهت مخالفشو امتحان کن یعنی غذای خودتو کم نمک درست کن بد رنگ درست کن لپ کلام از غذام لذت نمیبرم نه اینکه دیگه غذامو حال بهم زن درست کنما منظورم اینه سعی نکنید کاری کنید که اشتهاتون بازبشه من که کلا کاری کردم که ازغذا زده بشم اوایل دوسه قاشق ازغذامو سر قابلمه کم میکردم بعدها به خودم جایزه میدادمو مثلا میگفتم حالا ببینم ازغذام اضاف میاد حتی یه قاشقم خوبه مهم اینه پرخوری ازبین بره رفته رفته بشقاب بزرگای من تبدیل به بشقاب معمولی وبشقابای کم حجم تر شده هرچی ظرف غذا کوچیک باشه بهتره
هربار حس کردی دهنت بدمزست یانیاز به خوردن چیزی داری درحد کم میوه بردار یا چای سبز بخور صبح خیلی بهتره برای خودت گوجه خیارقاچ کن بزار یخچال یه چرخ بزن یکی دوتابزار دهنت اگه میتونی نخودچی کشمش یا آجیل بخر عین بچه ای که ازشیرمیگیرن بهانه میاره ما پرخورا هم مدام دلمون هوس خوردن یچیزی میکنه لابلای اینا اگه بتونی نیم ساعت پیاده روی داشته باشی که عالیه من وقت نداشتم
اینارو میگم چون تجربه داشتم میتونی دانه چیا هم استفاده کنی تاثیرداره توی حس سیری اما من این بار استفاده نکردم وخواستم بدون هیچ دارویی کم کنم خواستن توانستنه چون واقعا ازچاقی متنفرم دلم برای چهره واندام قشنگم تنگ شده ازاینکه اطرافیان بگن وای چه چاق شدی چه حیف خسته شدم الان لباسام گشادشدن اما هنوز نودکیلو فاجعست باید بشم همون۷۷