2777
2789

خانواده نامزدم الان بعد یسال یادشون افتاده که فلانه بهمانه میخوان نامزدیو به هم بزنن نمیدونن چه مرگشون شد یهو میگن تو بدرد خانواده نمیخوری تو خانوادت فلانن و هزارتا بهونه مگه قبلا اینا رو ندیدن نامزدمو هم تهدید کردن گفتن اگه باهاش ازدواج کنی از ارث محرومت میکنیم خونه و ماشین و زمین همه رو ازت میگیریم اونم ترسیده دو دله چیکار کنم 😭 میخوام برم پیش دعانویس یه چیزی بگیرم زبونشون بسته شه دیگه راهی ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعانویس نرید

توکل به خدا کنید یه چله زیارت عاشورا شعید نوید صفری بگیرید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

فایده نداره.

گیرم دعا گرفتی...تا اخر عمرت باید بری پیش دعانویس 

تو فکر کن بچه دار شی ازینا....یه شوهره دو دل که خانوادشو ب زنش شاید ترجیح بده ...یه بچه ... یه خانواده ی شوهر ک بچتو میگیرن....

نکن 

اینا ک الان اینن بعدا قراره چی بشن

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹

چندسال یعد چی؟

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

سلام عزیزم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید چون فهمیدن معنای قرآن اعجاز ایجاد میکنه و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل ازتون قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه

انشالله

خداوند رو به وحدانیتش صدا بزنید و یقین داشته باشید طبق آیه ۱۸۶ بقره خداوند تنها یاری رسان هست