2777
2789
عنوان

خوش به حال کسایکه بچه دار نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 21 پست

هی .....بچه داری خیلی سخته...بچه های من بزرگن ۷و۸ساله...بخدا حسرت یه بیرون رفتن تنهای رو دارم...حسرت یه خواب...بخدا شبا تا۲ بیدارن هر چی میگم نمیخوابن...الان دارن توپ بازی میکنن...مدرسه هم شروع بشه دیگه سرو کله زدن باهاشون دیونه میکنه..

مامان مهربون خسته درکت میکنم خیلی سخته بی خوابی و بچه داری،خدا قوت بهت خسته نباشی یکم قوی باش صبور باش این روزاهم میگذره یه روزی این گل پسرات بزرک میشن قد وبالاشونو نگاه میکنی ولذت میبری،سعی کن از همسرت کمک بگیری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نباش عزیزم. تحمل کن درست میشه. منم بچه م زیر یک ساله و خوابش هم خیلی بده. دست تنها هم هستم و هیچ کس نیست ده دقیقه فقط نگهش داره. ولی تموم میشه. میدونم زحمت تو دو برابره چون دوقلو هستن ولی میگذره. برای همه گذشته برای ما هم میگذره. بعد یه روزایی میاد دلت تنگ میشه برای همین روزا. 

برای خوابشون عزیزم توصیه میکنم یه دوساعت قبل خواب غذایی مقوی بهشون بده که خوب سیر بشن 

دمنوش بابونه خییییییلی کمک میکنه بابونه با عناب دم کن بده یه ذره بخورن چندساعتی خواب میرن 

از دوستی همسایه ای کسی بعضی وقتا کمک بگیر برای حموم رفتن و کارهای شخصیت 

اگه شرایطش رو داری پرستار بگیر کمکت کنه 

عزیزم کاملا درکت میکنم ولی این شب بیداریا بلکه گرسنه یا تشنه میشن بیدار میشن اگه راحت باشن مطمئن باش تا صبح راحت میخابن چون الان اونا نوزاد مخسوب نمیشن شبا تندتند بیدار بشن

من بچم الان ۱۱ ماهشه مدام شبا بیدار میشد مثل تو باید بیدار میشدم تا بخابونمش تا اینکه یکی بهم یه خرفی زد عملیش کردم  یه ساعت قبل خابشون شیر بده کااامل بخورن بعد غذاشونو بده به فاصله مثلا نیم ساعت بعد شیرشون بعد جاشونو عوض کن بخابن 

من پسرمو اینجوری میکنم شکمش سیر باشه تا صبببح میخابه راحت بدون اینکه بیدار بشه

امیدوارم به دردت بخوره

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
برای خوابشون عزیزم توصیه میکنم یه دوساعت قبل خواب غذایی مقوی بهشون بده که خوب سیر بشن دمنوش بابونه خ ...

دمنوش برای زیر یک سال قدغنه شدید 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

وای عزیزم نگو خدا قهرش میگیره

بهت ۲ تا فرشته داده  خدا برات خفظشون کنه

انشالله عاقبت بخیریشون ببینی

بدون کمکی سخته چه برسه که ۲ تا هم باشن

عزیزم تا ۲ سالگی منم خیلی اذیت شدم بعد از اینکه از شیر گرفتم خیلی راحتتر شدم

شاید بچه ات گرسنه هست که نیم ساعت یکبار بیدار میشه

وگرنه پسر من ۲ ساعت یکبار بود