2821
2789

سلام عزیزم ...

یه سوال ازتون میپرسم لطفا حستون رو بگید🙏🙏

من رو یه پسری کراش داشتم و الان مدتیه تک و توک به بهانه های مختلف در ارتباطیم ، منکه دوسش دارم میشه حس اون رو بهم بگی؟🙏

عاشقم هست؟ بهم علاقه ای داره؟

شما از کجا میدونی کسی که سهمیه داره با سلامت کامل و روحیه عالی درس خونده؟! تو میدونی پدر نداشتن از سن کم چقدرررر سخته اونم پدری که جونت به جونش بسته ست همیشه هم همه جا نبودش احساس میشه 

میدونی چندنفر مسخره شون کردن و نادیده گرفتن شون چون پدر نداشتن؟!..... 

میدونی از غم اینا آدم مریض بشه ولی مجبور باشه بخونه ینی چی؟! شما خودت باید بیشتر تلاش میکردی قبول بشی حالا که نشدی میخوای دیگران رو بکشی پایین و ارزش کارشونو صفر کنی....

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما از کجا میدونی کسی که سهمیه داره با سلامت کامل و روحیه عالی درس خونده؟! تو میدونی پدر نداشتن از س ...

عزیزم شما چون نفع خودت در اینه داری اینطوری حمایت میکنی

ازمون علمی اصلا نباید سهمیه داشته باشه

چون هرکسی مشکلاتی برای خودش داره نمیشه که به مشکلات یه سریا امتیاز داد یه سریا نه

اینقدر خودخواه نباش نباید امتیازی باشه چون قراره بر اساس علم طرف استخدام بشه شما اگه انسان عادلی بودی دنبال سهمیه مازاد نبودی و حتی اگ سهمیه به نفعت بود خودتم شاکی میشدی اما متاسفانه ایرانیا فقط جایی به ناعدالتی اعتراض میکنن که خودشون گیر کرده باشن

شما از کجا میدونی کسی که سهمیه داره با سلامت کامل و روحیه عالی درس خونده؟! تو میدونی پدر نداشتن از س ...

پدر نداشتن چه ربطی به سهمیه تاهل داره؟😐😐😐😐😐بعدم مگ هرکسی پدر داره خوشه خیلیا هرروز از پدرشون متک میخورن خرجیشون نمیده پشتوانه ندارن پدرشون خیلی بلاها سرشون اورده ولی بازم ربطی به سهمیه تاهل نداشت منطق خیلی چیز خوبیه 

درضمن منی که یکسال خوندم از شیش صیح تا دوازده شب باید بابت اعتراضم و حقم به تو جواب پس بدم ؟ وقتی نخوندی و جا من نیستی هیچی نگو چون نمیخوام نفرین کنم چون نمیخوام مثل من بشی چون نمیخوام شکایتتو به خدا اماما ببرم ولی بدون هرکس کسیو سرزنش و قضاوت  کنه یه روزی تو جای اون قرار میگیره 

دیگم جوابتو نمیدم چون نه عدالتی داری نه منطق

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز