2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوندم تاپیکتو از رفیق دختر دوست دختر فامیل دختر از هرچی دختر دوربرزندگیت دوری کن تواین زمونه هم به ه ...

من کاری ندارم اونا اومدن تو زندگیم نامزدمم که داره اینطوری میگه انگار بدش نمیاد

تاپیک قبلیتو خوندم حق با توعه استرس نگیر ب باباتم بگو ک با دوستت حرف میزنه یجوری رفتار کن ک اون استر ...

به بابام تا حالا هیچی در مورد اینا نگفتم الان همه چیو بگم بهش؟

حسم بهش عوض نشده ولی این کاراش داره عذابم میده انگار لج کرده باهام قبلش باهم خوب بودیم

اینو حسم میگه: نامزدت اولاش دوست داشته ولی بعدش به دوستت علاقه مند شده.

الآنم داره میاد کارو تموم کنه و بره سراغ رفیقت 

قبل از اینکه اون با بابات حرف بزنه خودت باهاش حرف بزن و قضیه رو بگو

بگو که زیاد با رفیقت صمیمیه تا باباتم بهش شک کنه و کامل طرف تو رو بگیره وقتی میاد حرف بزنه

به بابام تا حالا هیچی در مورد اینا نگفتم الان همه چیو بگم بهش؟

اره وقتی نامزدت اومد سر حرفو باز کرد قشنگ بگو همه چیو بگو میره با رفیقم لاس میزنه باهاش چت میکنه بد کردم ناراحت شدم؟ بگو خوبه منم با دوستاش تا صب چت کنم دردودل کنم؟ 

بگو خوشم نمیاد با دختر چت میکنه اگه نمیتونه عادتشو ترک کنه من دیگه نمیخوام ادامه بدم باهاش 

من کاری ندارم اونا اومدن تو زندگیم نامزدمم که داره اینطوری میگه انگار بدش نمیاد

نامزدت خیلی بیجا کرد اگه شعورداشته باشه زنش واسش اولویت وقتی میگی حساسم یعنی باید رعایت ومراعات تورو کنه تواین زمونه حساس وغیرحساس نداریم دخترا گرگ شدن شوهرم کلاخودشو خانوادش تحصیلکردن اصلا دوراز این صحبتان ولی یبار رفتیم دکتر دیدم منشی خیلی چشم ابرو میاد شوهرمم جوابش میاد منشی اسم منو خوند شوهرم گفت جانم بله گفتم هه انقدر گرم صحبت وخوش خوشانت بااین دختره شدی مثل اینکه یادت رفت واسه من اومدی دکتر نه خودت گفت خجالت بکش با خنده گفتم نیشتو جمع کن اونی که باید خجالت بکشه تویی نه من

دختره منشی کلا رفت تو لاک خودش شوهرمم هیچی نگفت دیگ 

نمیگم خدایی نکرده مشکل ازشوهرم چون اهلش نیست درشان خودشو خانوادگیمون نیست  ولی من به هیشکیم اعتماد نمیکنم 

اینو حسم میگه: نامزدت اولاش دوست داشته ولی بعدش به دوستت علاقه مند شده.الآنم داره میاد کارو تموم کنه ...

گفتم به بابام 

میگه الان سه ساله با همین یکم دیر به این نتیجه رسیده بیاد خودم ادمش میکنم

اره وقتی نامزدت اومد سر حرفو باز کرد قشنگ بگو همه چیو بگو میره با رفیقم لاس میزنه باهاش چت میکنه بد ...

الان من بهش بگم به رفیقت پیام بدم میگه خب بده برای من مهم نیست و بهت اعتماد دارم ، ولی هرچی بهش میگم میگه تو به من اعتماد نداری

نامزدت خیلی بیجا کرد اگه شعورداشته باشه زنش واسش اولویت وقتی میگی حساسم یعنی باید رعایت ومراعات تورو ...

رفتار نامزدم با بقیه دخترا اینطوری نیستش هرجا میریم کلا سرش پایینه و گرم نمیگیره با کسی ولی به قول خودشون این قراره زنداداشش بشه فرق داره