2777
2789
حدود ۸۰ روز دیگه شایدم کمتر با یکی هم زیاد دعوا داری یخورده مهربون تر باشی بهتره 😊

عزیزم خواهشن هر چی راجب سلامتی من حس میکنی بگو .من آتیش گرفته ام با بنزین کی کامل خوب میشم.ایا اصلا خوب میشم بعد چند سال 

خدایا 
دوماه یا دوسال دیگه نه عزیزم بهش نمیرسی

مرسی گلم

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ادمی که مهربونه عشقم باهاش تجربه میکنی و این که قد بلنده

میشه حالا کامل ازت کامل بپرسم ؟در مورد من چی حس میکنی؟آیندم چه طوریه؟پزشک موفق و صاحب نامی میشم؟ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟گفتین مهربونه و عشقو باهاش تجربه میکنم،آدم درستیه ؟

به زودیا

انشانه خدا از دهنت بشنوه 

فعلنه که دارم صدمو  میزارم پناه بر خدا 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
عزیزم خواهشن هر چی راجب سلامتی من حس میکنی بگو .من آتیش گرفته ام با بنزین کی کامل خوب میشم.ایا اصلا ...

عزیزم اره خوب میشی ولی نه خیلی کامل که مثل روز اولت بشی و درمورد سلامتی هم یه مقدار در مورد یه موضوعی

استرس داری ولش کن خوب میشه

من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 
میشه حالا کامل ازت کامل بپرسم ؟در مورد من چی حس میکنی؟آیندم چه طوریه؟پزشک موفق و صاحب نامی میشم؟ازدو ...

عزیزم خیلی زیاد سوال پرسیدی 

اینده ی خوبی داری  یخورده زیادی مهربونی  بله پزشک موفق و میشی 😊

عزیزم خیلی زیاد سوال پرسیدی اینده ی خوبی داری یخورده زیادی مهربونی بله پزشک موفق و میشی 😊

بنظرت  رابطمون بهتر میش؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
یعنی ب ازدواج ختم نمیش؟

فک نکنم 

احساس میکنم زیادی رو یه مسئله ای تو زندگیت مشغولی بهتره اونو ترک کنی 😊

عزیزم خیلی زیاد سوال پرسیدی اینده ی خوبی داری یخورده زیادی مهربونی بله پزشک موفق و میشی 😊

مممنونم که جوابمو دادی ،بله یکمی ذهنم مشغوله به همین خاطر سوال زیاد پرسیدم ،اگر هم باز چیزی حس کردی در موردم خوشحال میشم بدونم  

2790
2778
2791
2779
2792