2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله بفرما

میگما من از عصر خیلی ذهنم درگیر شده میتونی بگی چیه که باید درستش کنم اگه تونستی اگه نتونستی درخاس بدم اونجا بگی؟🥲🥲🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

میشه ویژگیاشم بگی عزیزم فقط مجازیع ارتباطمون یا حضوریم مبینمش؟

حضوری هم میبینیش  همونی که خودت عاشقش میشی

من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 
بخدا یه لحظه بهت فک کردم سر و کلت پیدا شد چه جالب😅

😅😅❤️ببخش باز پیام دادم دلشوره دارم🥲🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

سلام قبول میشم

به نام حضرت دوست                                                                            من دوست دارم حال همه خوب باشه                                                 چند وقت نزدیک دوسال خواننده خاموش بودم اینجا                               یکبار هم تعلیق شدم                                                             امیدوارم دل کسی نشکنم      برام دعا کنید دوستون دارم 
میگما من از عصر خیلی ذهنم درگیر شده میتونی بگی چیه که باید درستش کنم اگه تونستی اگه نتونستی درخاس بد ...

عزیزم نمیتونم بگم فقط میتونم بگم یکیو بیشتر دوس داشته باشی کمتر دلشو بشکونی زبون تو زبون نشی باااش

من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست