زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 آنها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسمبه نقش و نگار تخت جمشید قسمکه ایران همی قلب و خون من استگرفته ز جان از وجود من استبخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من فقط دیروز گریه کردم و یه چند دورم با مادر و خواهر پورعباس معاشرت کردم و دیگه امروز بی خیال شدم با ...
نه من دیروز انگار تو شوک بودم کلا
امروز چشام شده اندازه عدس انقدر که گریه کردم
منم به خانواده پور عباس عرض ادبی کردم اتفاقا،
دقیقا ۱سال از همه چیز زدم
تفریح و خوابو به خودم حروم کردم
اگه نخونده بودم انقدر نمیسوختم بخدا
زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 آنها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسمبه نقش و نگار تخت جمشید قسمکه ایران همی قلب و خون من استگرفته ز جان از وجود من استبخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
اصلاا نمون پشت کنکور چون سال بعد تاثیر معدل بیشتر میشه و امکان قبولی سخت تر
دقیقا💔
نه من دیروز انگار تو شوک بودم کلا امروز چشام شده اندازه عدس انقدر که گریه کردم منم به خانواده پور ع ...
دقیقا اکه نمیخوندم و تراز خودمو تو منطقه سه نمیدیدم که رتبه سوپر عالی داده و لی برای من یه رتبه گه داده اصلا نمیسوختم کاش میرفتم شهرستان و دیپلم میگرفتم
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دقیقا اکه نمیخوندم و تراز خودمو تو منطقه سه نمیدیدم که رتبه سوپر عالی داده و لی برای من یه رتبه گه ...
دقیقا احساست رو درک میکنم جیگر منم خون شد تخمین رتبه ام اس بوک که میگفتن بد بینانه است میگفت بدترین حالت ۴۰۰۰منطقه ۲
الان ۱۲۰۰ تا از این بدبینانه بدتر شده
نمیدونم اصلا با این رتبه میشه چیز بدردبخور قبول شد یا نه