2777
2789
عنوان

پول تو جیبی نوجوان

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 41 پست
دقیقا یه چیزی میگن ولی حتی طرف نمیگه اینهمه پول رو نوجوان چرا نیاز داره خرج چی داره ؟

نوجوان ها هم نیاز به  پول برای خرید دارن شاید با دوستاش بره بیرون دلش بخاد یه چیزی بخره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کل فامیلم مذهبی هستن

هم بین آدمهای مذهبی میبینم که فقط از مذهبی نماز و روزه حالیشون میشه  و چقدر دل میشکنن

هم بین آدمهای غیر مذهبی انسان های واقعی دیدم که  فکر میکنم نزد خدا جایگاه بهتری از من مذهبی دارن اونقدر که درست رفتار میکنن و به مردم کمک میکنن

همه جور آدمی در همه قشری هست 

ولی من از  آدم مذهبی بیشتر انتطار رفتار درست دارم اینکه دل نشکنه بد رفتار نکنه  و از اون مهم تر توهم مذهبی بودن نداشتخ باشه توهم نداشته باشه چون دین داره از بقیه بهتره

من کل فامیلم مذهبی هستنهم بین آدمهای مذهبی میبینم که فقط از مذهبی نماز و روزه حالیشون میشه و چقدر د ...

اولا این پست چه ربطی به مضمون تاپبک داشت ! دوما .. ربطی به مذهبی غیر مذهبی نداره . نمیشه گف چون مذهبی هس باید توقع داشت .. غیر مذهبی مگه انسان نیس ک توقع انسانیت نداشت !!

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
اولا این پست چه ربطی به مضمون تاپبک داشت ! دوما .. ربطی به مذهبی غیر مذهبی نداره . نمیشه گف چون مذهب ...

یکی اینجا برام‌چیزی نوشته بود جواب اون رو دادم ولی انگار زود پاک کرد 

تاپیک خودمه

اما در نهایت آدم از آدم مذهبی توقع انسانیت بیشتری داره چون الویت باید براش انسانیت باشه  چیزی که در همه مذهب ها مشترکه  چون ادعا داره که آدم مذهبی هست و به دستورات خدا گوش میده!

یکی اینجا برام‌چیزی نوشته بود جواب اون رو دادم ولی انگار زود پاک کرد تاپیک خودمهاما در نهایت آدم از ...

این تو ایرانه فقط . کشورای جهان اولی .. همه انسانیت داره . اینجا خودشو در بند چیزی کردن ک خب اعتقاد هر کسی بخودش مربوطه . انسانیت ربطی به اعتقاد نداره

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
این تو ایرانه فقط . کشورای جهان اولی .. همه انسانیت داره . اینجا خودشو در بند چیزی کردن ک خب اعتقاد ...

قطعا همینطوره

این رو در جواب اون شخص دادم که می‌گفت آدمهای مذهبی اتفاقا خیلی امن تر و قابل اعتماد تر

و در نهایت گفته بود چه فرقی داره 

گفتم من از آدم مذهبی توقع بیشتری دارم 

1 میلیون

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

من بچم رو کلاس سواد مالی گذاشتم چند ترم تا یاد بگیره پول هاش رو مدیریت کنه

جلسه برای خانواده ها گذاشتن نظرش پارسال رو ۲۰۰ ماهی بود

البته ما تمام مایحتاج و موادغذایی و شهریه ها رو پرداخت می کنیم

الان با تورم حداقل ماهی ۵۰۰

اونم بچه ی من تمامش رو ذخیره میکنه و وقتی جمع میشه طلا یا لپ تاپ و اینا می‌خره

نصف اون نصف خانواده

🖤 
به نظرم برای اینکه مدیریت پول رو یاد بگیره یه سری خرج ها رو که خودت فراهم می‌کنی بنداز روی دوشش مثلا ...

ارع دقیقا این بهترین نظره.. پول بهش بدید ولی یه سری چیزا رو دیگه نخرید براش .. اونجوری باز خرج می‌کنه میگه تموم شد ولی اینجوری می‌فهمه باید پول نگهداره اگه چیزی ضروری بود و مجبور شد بخره پول داشته باشه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

روی یه ساندویج و نوشابه بخوره در ماه 5 تومن بیشتر میشه 😁

چرا باید روزی یه ساندویچ و نوشابه بخوره خب 😑😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚