قسط بندی میکنن تو موسسه حضوری البته تو بانک منم واقعا شرایطش ندارم چون پشت کنکوریم پولشو بدم
اهان درسته... ولی ای کاش میتونستی حضوری آزمون بدی ۱۸۰ درجه با تو خونه آزمون دادن و غیر حضوری فرق داره حداقل اگه تصمیمت اینه غیرحضوری شرکت کنی اگه تجربی هستی ماز برو که ارزش داشته باشه هم سطح سوالاتش عالیه هم جامع آماری قابل قبول داری هم اینکه کسایی ک تقلب میکنن و کاملا از سیستم حذف میکنن یعنی تراز و درصدات خیلی واقعی ترن اگر انسانی هستی گزینه دو خیلی خوبه... قلمچی غیر حضوری اصلا به درد نمیخوره
نه غیر حضوری ولی میگم ارزش داره خیلی زیاد هم سوالاتش در سطح و نزدیک ترین به کنکوره هم جامع آماری نسبتا خوبی داره هم امکان تقلب خیلی خیلی کمه پس ارزش خیلی بیشتری داره تا قلمچی... قلمچی فقط حضوری بدرد میخوره من پارسال بورسیه شدم لغوش زدم هیچ تاثیری نداشت ماز و شرکت کردم عالی بود از طرفی قلمچی اینطوریه که تو این چند ساعتی که آزمون میدی هر درسی رو بخوای میتونی هی برگردی سوالاتش و جواب بدی یعنی دفترچه و تابم جداگانه نداره مثل خود کنکور اما ماز اینطوریه یعنی دفترچه اولش زیسته ی تایمی بهت میده تموم که شد مطابق کنکور این دفترچه کلا بسته میشه و نمیتونی برگردی میری دفترچه دوم و ....