2777
2789
عنوان

دنیای ماورا

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 66 پست
اگر خواستین من استاد خوب بهتون معرفی میکنم ولی نمیدونم شاگرد قبول کنن یانه.. چون خیلی سخته

اگه دعانویس و این چیزاس که بیخیال اگه غیر اینه معرفی کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استاد کاوه سرچ کنید داخل یوتیوب میاره رسیده به یسری جاها مثلا از کودکی چشمش باز بوده و داستاناشو تعر ...

من نمیدونم ایشون کی هستن.. ولی قرار نیست هر ادعایی درست باشه.. خوب دقت کنید به وادی های خطرناک کشیده نشید.. چون مطالعه داشتم ویه چیزایی میدونم که میگم.. کافیه یه جا دچار اشتباه بشین که بشدت آسیب میبینه فرد

یوتیوب استاد کاوه

این کاوه جن باز چه آدمایی رو که از راه خدا منحرف کرده  

بیخیال شو خواهر من این راهش نیست

دختری که شجاعت رفتن دنبال آرزوهاشو نداشت ... تازگی ها زندگیمو پذیرفتم و دارم تلاش میکنم روح آسیب دیده ام رو ترمیم کنم 🌱. من ایمان دارم که میتونم افسردگی رو شکست بدم 💪🏻😎

من نمیدونم ایشون کی هستن.. ولی قرار نیست هر ادعایی درست باشه.. خوب دقت کنید به وادی های خطرناک کشیده ...

من قبلاً یوتیوب این آقا رو دیدم طرف خود شیطانه یه عده رو هم دنبال خودش داره به سمت پوچی می‌بره 

دختری که شجاعت رفتن دنبال آرزوهاشو نداشت ... تازگی ها زندگیمو پذیرفتم و دارم تلاش میکنم روح آسیب دیده ام رو ترمیم کنم 🌱. من ایمان دارم که میتونم افسردگی رو شکست بدم 💪🏻😎

عجب بر چه دلیلی شخصو قضاوت میکنید دلیلتون چیه؟

شما بر چه دلیلی میگید این آقا عارف و استاد هست لطفا توضیح بدید