2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ینی وقتی میریم بیرون حالمون خوبه انگیزه پیدامیکنیم همین که پامون میرسه خونه انگار مردیم حسی نداریم ه ...

دعاهایی که پیدا کردینو بندازین تو اب جاری  و پیش دعانویس و هرچیزی که به علوم غریبه و تار وت مربوط میشه به هیچ وجه نرید تا یه مدت داخل خونه سوره بقره پخش کنید و اگه میخواید خودتون ببینید مشکل ماورایی دارین یا نه رقیه شرعی رو گوش بدین اگه که تپش قلب گرفتید یا هر حس درد و تپش قلبی و سرگیجه ای بهتون دست داد یعنی درگیری ماورایی دارین رقیه شرعیم ایات قرانه

دعاهایی که پیدا کردینو بندازین تو اب جاری و پیش دعانویس و هرچیزی که به علوم غریبه و تار وت مربوط می ...

ممنون ولی یه دعا خودبه خود گم شد نمیدونیم چیشد 

کاش کسی دردجدایی روتجربه نمیکرد
رفتم پیش دعا نویس گفت طلسم شده این😐

اصلا پیش دعانویس رفتن و مباحث طلسم و ازین پاسورای تارو ت خودش جن به شخص وصل میکنه اگه میخواید ببینید درگیری ماورایی دارید یا خیر ساده ترین راهش گوش کردن رقیه شرعیه گوش بدید اگه وسطش حالتون بد شد تپش قلب گرفتید جایی از بدنتون درد گرفت یا سرگیجه یا هرکدوم ازین علائم یعنی درگیری ماورایی دارین و رقیه شرعی ایات قرانه لازم نیست بترسید

مرتب اتفاق های بد پشت هم برام پیش میاد

اگه مرتب اتفاقات بدی می افته شاید نحسی افتاده داخل یوتیوب سرچ کنید رفع نحسی استاد کاوه ادم خیلی خوبیه راهکاراش کمکتون میکنه

دقیقا👌

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَلَا تَجَسَّسُوا وَلَا يَغْتَبْ بَعْضُكُمْ بَعْضًا أَيُحِبُّ أَحَدُكُمْ أَنْ يَأْكُلَ لَحْمَ أَخِيهِ مَيْتًا فَكَرِهْتُمُوهُ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَحِيمٌ ﴿۱۲﴾انصاریان: ای اهل ایمان! از بسیاری از گمان ها [در حقّ مردم] بپرهیزید؛ زیرا برخی از گمان ها گناه است، و [در اموری که مردم پنهان ماندنش را خواهانند] تفحص و پی جویی نکنید، و از یکدیگر غیبت ننمایید، آیا یکی از شما دوست دارد که گوشت برادر مرده اش را بخورد؟ بی تردید [از این کار] نفرت دارید، و از خدا پروا کنید که خدا بسیار توبه پذیر و مهربان است.

من علایم زیاد نه،اذیت هم فقط درحد گهگاهی به ندرت کابوس دیدن،اما کارم همش بسته میشه یه جورعجیبی

کابوس دیدن عادیه انسان هفت تا کالبد داره و موقع خواب یکی از اون کالبدا جدا میشه و سفر میکنه اگه مدام کابوس میبینید عادی نیست اگه میخواید ببینید درگیری ماورایی دارید یا خیر ساده ترین راهش گوش کردن رقیه شرعیه گوش بدید اگه وسطش حالتون بد شد تپش قلب گرفتید جایی از بدنتون درد گرفت یا سرگیجه یا هرکدوم ازین علائم یعنی درگیری ماورایی دارین و رقیه شرعی ایات قرانه لازم نیست بترسید

میتونید؟

طبق چیزی که از تجربه نزدیک به مرگ نوشته بودین شما برونفکنی کردبن و برونفکنی اگاهانه ام بود اگه که میتونستید جسمتونو ببینید اگه ادمی هستید که غیبت نمیکنید دروغ نمیگید فحش نمیدید قضاون نمیکنید و تهذیب نفس دارین پس کالبدتون الوده نیست و راحت درمیاد از جسم بخاطر اونه 

طبق چیزی که از تجربه نزدیک به مرگ نوشته بودین شما برونفکنی کردبن و برونفکنی اگاهانه ام بود اگه که می ...

دروغ گاهی میشه دست خودم نیست

ولی غیبت و قضاوتو هیچوقت انجام نمیدم

اما در کل من راجب اون تاپیک نگفتم

راجب تاپیک اسمی که تو خواب دریافت کردم گفتم

اگه میشه اونو بخونید مرسی🙏

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)