2777
2789

خانومای گل  من خیلی از ازدواجم نمی‌گذره ولی تو این چندسال من با روش های مختلفی رفتار کردم و نتیجه هر کدوم رو دیدم 

اوایل ازدواجم ک با نابلدی خرابش میکردم ولی چون تازگی داشتیم برای هم انکار به دل نمی گرفتیم ولی کم کم دعوا ها شروع شد قهر های هفتگی شروع شد غر غر های من بداخلاقی های شوهرم شروع شد ....آموزش اندکی دیدم و تصمیم گرفتم انجام بدم و نتیجه هم دیدم البته متاسفانه فک میکردم با یک ماه اصولی رفتار کردن دیگه باید اون جوری بشه که می‌خوام خب طبیعتا زمان کمی بود من عجول بودم و بازم شدم اون پرنسس سابق همون کنترل گر همون پرنسس چسبنده همون نیازمند ...

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

ولی همسرم دلش میخواست دوباره خوب رفتار کنم دوباره عاشقانه زندگی کنیم انگار مزه ی اون یکی دوماه رفته بود زیر زبونش 

برای همین محبت میکرد نازمو میکشید منم فکر میکردم 

راست میگن به مرد بی محلی کنی سمتت میاد ادامه میدادم باردار شدم هوایش بهم بود خیلی ولی خب بازم من غر میزدم ناسپاسی میکردم البته این غر زدن و ناسپاسی رو همه ی ما خانوما داریم ولی فکر میکنیم چیز بدی نیست درصورتی که مرد خورد می‌کنه و می‌شکنه رفت و رفت تا زایمان کردم 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد زایمانم انگار همه چی برعکس شد دین و دنیای شوهرم شد بچمون البته محبت های گه گاهی هم داشتن ولی من چون دلم از پر بود که چرا کمک نمیکنی بهم چرا این حرفو زدی چرا بچمون بوسید منو نبوسیدی همش تو حالت قهر بودیم 

شوهرمو رفیق بازه اون موقع شدت گرفت منم کنترل گر شده بودم همش زنگ و پیام که چرا نمیای چرا دیر کردی وقتی هم میومد خونه قهر میکردم جوری شده بود که در هفته شاید یک روز اشتب بودیم 

خسته شدم از وضعیتم گفتم تا کی ؟ اینجوری پیش بره که به طلاق میرسیم ...شروع کردم درست رفتار کردن 

بچه ها الان بعد دوماه خوب رفتار کردن میگم خیلی عوض شده همسرم باورتون نمیشه قبلا حاوی خانوادش بهم توهین میکرد دیگه گریم براش ارزش نداشت اصلا انگار وجود نداشتم 

حالا بیاید بگم چطور رفتار کردم

چرا کسی نیس؟ 

انگار فقط برای خودم می‌نویسم😑

خب ادامه. بدم من فک کردم کسب نیست دیگه رفتم 

چهل اول گفتم نیاز اصلی مرد چیه؟ فهمیدم اقتداره

ببینید به مرد نباید محبت کرد به مرد باید اقتدار داد 

یه لیوان آب دستم بده کلی تشکر میکنم مثلا از مردای بی مسئولیت فامیل حرف میزنم و آخرش میگم خدا وسکر که شما اینجوری نیستی 

همیشه بهش میگم باعث افتخار می بهت افتخار میکنم خدا سایه تو روی سرمون نگه داره 

ببینید گاهی دروغ بگید مثلا من همسرم یه مدتی بر اثر بی پولی به شدت خسیس شده بود قبلا هی میگفتی چقدر خسیس شدی شوهر فلانی برای زنش اینو خریده حالا توهم هیچی نمیگیری برام یا مثلا از رفیقاش حرف میزد مدام میگفتم یادبگیر ازشون چقدر زناشون دوست دارن 

ولی الان با اینکه هنوز خساستش رو داره ولی یه شکلات ک برام بگیره گاز تعریف میکنم : وای آقایی مرسی چقدر دست و دلبازی همش خوراکی های مورد علاقمو میگیری ( شاید باورتون نشه ولی بخدا تقریبا میشه گفت هرشب یه چیزی میخوره برام از چیزایی که دوست دارم ) 

دیگه نمیگم از فلانی یاد بگیر اتفاقا با مرد های بد مقایشون میکنم و میگم خدا هم منو خیلی دوست داشته هااا عجب شوهر نمونه ای بهم داده الگوی همه فامیله