2777
2789
عنوان

دختر بی ادبم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 25 پست
دوستاشو تغییر بده. نزار با هرکسی بره بیاد. تو کوچه خیابون بچهارو میبینم همش دارن فحشای بد میدن بقیه ...

باورت میشه اصا دوستی نداره.یکی دوتا بچه همسایه هست ولی نمیدونم اونااینجوری حرف میزنن یا نه.فک کنم از تو کارتونا هم یادگرفته

وقتی فحش میده یه مدت یه طوری باشید انکار کر هستین یعنی اصلا انگار نشنیدینش ببین بهتر میشه یا نه یعنی ...

امتحان کردم فایده نداشت.اصلا متوجه رفتار زشتش نیست.انقد بی ادبی و بی احترامی میکنه.امشبم باباش دید چی میگه خیلی خیلی عصبانی شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا از امشب یه تنبیه اساسی براش درنظرگرفتیم نمیدونم کارمون درسته یا نه.ولی واقعا چاره ای ندارم

تنبیه مثبت مثل کنک زدن، زندانی کردن شاید اثرات خوبی نداشته باشه 

اما تنبیه منفی مثل محروم کردن موقتی از چیزی که دوست داره معمولا اثر منفی نداره 

اما بهتون حق میدم چون واقعا برخی مواقع بچه ها امان آدم رو می گیرند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

تربیت بچه تا قبل ۶ سالگی شکل میگیره درکت میکنم عزیزم چرا از مشاور کمک نمی‌گیری ؟

مشاور قبلا بخاطر وسواسش میرفتم ولی نتیجه نگرفتم.فقط باید پول بدی.واقعا درموندم.

هرچی بی توجه تر باشن فکر میکنه کارش درست و عادیه بیشتر ادامه میده یکم تهدیدش کنن یه مدت از گوشی و بی ...

الان به عنوان آخرین اقدام از امشب دیگه تی وی و گوشی و حتی تو حیاط رفتن هم تعطیل شد.خداکنه خوب شه.شوهرمم همش میگه تو مقصری بدتر کلافه میشم

تنبیه مثبت مثل کنک زدن، زندانی کردن شاید اثرات خوبی نداشته باشه اما تنبیه منفی مثل محروم کردن موقتی ...

واقعا حس میکنم دیگه از پسش برنمیام.درحالیکه منو شوهرم اصلا اهل این حرفانیستیم خیلی پاستوریزه ایم.بعد زور داره همچین دختری.هرجابریم با گریه هاش و جیغاش و حرفاش آبرومونو میبره.اصلا اخلاق نداره عصبیه ای خدا خسته شدم

باورت میشه اصا دوستی نداره.یکی دوتا بچه همسایه هست ولی نمیدونم اونااینجوری حرف میزنن یا نه.فک کنم از ...

شاید ازونا یاد گرفته خلاصه از یجا شنیده دیگه بچه علم غیب نداره که. 

واقعا حس میکنم دیگه از پسش برنمیام.درحالیکه منو شوهرم اصلا اهل این حرفانیستیم خیلی پاستوریزه ایم.بعد ...

من حس می کنم یک استرسی داره و از یک جایی استرسش آب می خوره 

مثلا من خودم تو بچگی مربی مهدکودک مون ما رو کتک می زد و بعد هم زندانی مون می کرد توی اتاق تاریک اما خب چون بچه بودم بلد نبودم بیام به مامان و بابام گزارش بدم و توی ذهنم موند تا رسیدم به دوران دبستان،، و هم کلاسی هام رو به همون نحو کتک می زدم 

شما هم ببینید علتش چی هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

نه دیگه جدیدا خودمم خیییلی بی اعصاب شدم .اصلا صبرگذشته را ندارم.اصا انتظار همچین بچه و تربیتی از خود ...

منم حامله م دقت میکنم هروقت خودم اززکوره در میرم فرداش بچه عصبیه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱