2777
2789

مردی که وضعش خیلی خوب باشه پولدار باشه ماشین مدل بلا و خونه چند تا داشته باشه سالی چند بار مسافرت ببره ولی سالهای سال خیانت کنه ولی بعد که بهش بگید بگه من که خیانت نکردم همش فکر کنید خیانت چتی بعدا بفهمید قرارو بیرون رفتن بوده همش تو جمع خانواده اش بهتون بی احترامی کنه دروغ بگه با دوستاش هر شب تا نصف شب بیرون باشه و تا حرفی، بزنید بهتون بگه سرت زن میگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به شخصه اصلا چون معتقدم خدا پول رو به همه میده و فقط عشق برام مهمه و احترام

ولی گاهی بعضی خانوما عشق براشون مفهومی نداره جاش مادیات همه چیزه و مهم نیست خائنه مهم اینه اونا رو به خواسته هاشون میرسونه و زندگی میکنن

متاهل 💞👨‍👩‍👧‍👧مامان دوتا گل پسر

من به شخصه اصلا چون معتقدم خدا پول رو به همه میده و فقط عشق برام مهمه و احترامولی گاهی بعضی خانوما ع ...

هر دو تا مهمه ولی عشق نباشه ادم میشه مرده متحرک پول نباشه عشق باشه بازم همش حسرت بعضی چیزا رو دلت میمونه