2777
2789
عنوان

نماز با لاک

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 51 پست
دلم میخواد ب خدا نزدیک بشم.حرف بزنم🥺

یه لاکی بگیر راحت پاک شه برا نماز پاکش کن

اینجوری حس خودتم بهتره❤️

ولی نشد هم با همون بخون

منم دعا کن لطفا❤️💕

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم به شدت لاک  و ناخن و این چیزها رو دوست دارم هر کی ازم می پرسه چرا انجام نمیدی میگم نمازهامو بیشتر دوست دارم الان متاسفانه اکثرا با ناخن و لاک نماز میخونن ولی از نظر احکام نماز شون مورد قبول نیست حالا اینکه میگن دل باید پاک باشه و چیزهای دیگه .... شما هم که دلتون افتاده نماز بخونید نماز بدون و ناخن به دل خودتون هم بیشتر میچسبه و لذتش براتون چند برابر میشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
شاید بعنوان نماز قبول نباشه ولی بعنوان عبادت قبوله

اگه عبادتی مثل نماز  رو به شکل باطل انجام بده، نه تنها قبول نیست، بلکه شوخی با دستور خدا و حتی بدعت در دین میشه و گناه داره.. (البته همینجور بدون صورت نماز، حق با شماس و عبادت حساب میشه) 

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌

عزیزم نماز با وضو درست، صحیح است اگه می خواهی آرامش پیدا کنی و نمازت درست باشه باید آدابشم رعایت کنی 

وضو با لاک صحیح نیست بزار وقتی که عذر شرعی داری لاک بزن مواقع دیگه برای غسل و وضو لاک نداشته باش

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

منم به شدت لاک و ناخن و این چیزها رو دوست دارم هر کی ازم می پرسه چرا انجام نمیدی میگم نمازهامو بیشت ...

میدونین من همیشه لاک و ناخن داشتم سالهاس.....و این زیباییهارو دوست دارم.میدونم ک خدااام زیبایی ها رو دوست داره.....واسه همین دلم میخواد کنار هم داشته باشمشون....هم ب عنوان ی خانوم شیک باشم هم عبادتمو بکنم

اگه عبادتی مثل نماز رو به شکل باطل انجام بده، نه تنها قبول نیست، بلکه شوخی با دستور خدا و حتی بدعت ...

ممکنه از خودتون فتوا ندید 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
نه منظورم زیباییه.خدااام زیبایی رو دوست داره

خدازیبایی رو دوست داره تو خونت زیبا باشی ولی همون طور هم گفته موقع نمازت یسری کارا باید انجام بدی که درست باشه

حد و حدود احکام و گفته های خدا مشخصه کاملا 

اینجور حرفای شما بیشتر شبیه مغلطه کردنه 

خدازیبایی رو دوست داره تو خونت زیبا باشی ولی همون طور هم گفته موقع نمازت یسری کارا باید انجام بدی که ...

ن من صاااااآدقانه چیزی ک توی دلم بود رو گفتم.مغلطه کردن سودی برام نداره.

نظر هارو خواستم بدونم وگرنه ک کار خودمو میکردم🤷‍♀️

به هرحال انتخاب سختیه که پا روی دلت بذاری ولی درعوضش اثراتش مثبتو خوبه میتونس از لاک نماز استفاده کن ...

درسته عزیزم.

گاهی میگم با لاک بخونم خودم بعدش شاید کم کم بگم من ک دارم میخونم بزار درست و اصولیش کنم🤷‍♀️