2777
2789
عنوان

خونه يا جهيزيه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 98 پست
وای نمکدون بیام خفت کنم؟ میخواستی خونه به اسمش بزنی که چی بشه؟ نکن دختر نکن

آخه شوهرمه دیگه غریبه نیست ک اونم ماشینش ب اسم منه.ولی کلا مردک خیلی مغروره😯😏

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راس ميگيا يه وقت نگه نميخام😑😑😑ولي اخه گفتم قبول كرده فك نكنم دبه كنه

اگه قبول کرده ک نمبزنه زیرش همسر من همون اول گفت حرفشم نزن😆منم گفتم جونت درآد خودت بخر😁

خونه بخرین آخرش قومه شوهر میگن جهاز درست حسابی نداشت فکر نمیکنن خونه جاش داری دیدم که میگمااا

خونه ميدن اخه😐يني هستن همچين ادمايي😐

الکی الکی بزرگ شدیم😟
خونه بخرین آخرش قومه شوهر میگن جهاز درست حسابی نداشت فکر نمیکنن خونه جاش داری دیدم که میگمااا

مهم نیست از حسودیشون میگن، جهاز که سرمایه دختره بعد از یه مدت هیچ ارزشی نداره، ولی خونه همیشه سرمایه است، بعدش هم هر مردی غرورش اجازه نمیده، خودش خونه تهیه کنه، حالا کی گفته الا وبلا باید تو خونه زنش بشینه؟

همه شوهرشون شوهرشونه غریبه که نیست😂😂  کار درستی نیست ادم از فرداش خبر نداره

خخخخخخ ب نکته ظریفی اشاره کردی😁😂😂😂😂راست میگی  

استارتر منم دقیقا با همین شرایط ازدواج کردم نگران نباش الان دو سال نشده قسطی کل زندگیمو تکمیل کردم رفت... 

مَجازی هستیم اما... دلمان که مَجازی نیست... میشِکند.. حواسمان به تایپ کردنمان باشد... 
بخرن

یه وقت شوهره با حرفهای عاشقانه گولت نزنه خونه رو بنام خودش کنه تا آخرش بزار بنام خودت باشه حتی اگه در آینده فروختین به اندازه پولت سند بنام بزن حساب حسابه کاکا برادر

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...