avaghazal مدیر عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 910 عنوان اسم پسر | مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 57 پست سلام جنسیت بچم پسر هست.همسرم دوست داره مذهبی باشه حتی الامکان محمد باشه.من دوست دارم جدید باشه.میخوام پسوند یا پیشوند محمد داشته باشه و یه اسم جدید و بامعناهم همراهش باشه.محمد ماهورمحمد یاسینمحمدمهدی یا....بهم پیشنهاد بدید 1403/06/09 | 17:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a33700 عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 2600 شوهر من مهیار و شهیار انتخاب کرد برا بچه هامون اگه پسر شن الان باردارم هنوز جنسیت معلوم نیست دختر هم آشا و نیوشا انتخاب کرد
حدیثوک_قرتی عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 478 🙂به نظر من اسم امیر محمد زیباست اگر دوست دارید همین اسم رو روی پسرتون بزارید یا توی شناسنامه ماهور بزارید یا اسمی که دوست دارید توی خونه و اینا محمد صداش کنبد
بهارآلود عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 6892 چرا چی گذاشتی؟ مذهبیه دیگه،رایج مذهبی،عوض کردنش هم محاله(البته اصلا جلوی پسرم حرفی نزدم و تابحال نشنیدم بخواد تعویض کنه) Nop
fateme_khanooom عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 17270 تورو خدا اسم من درآوردی نذارید، محمد ماهور اخه چیهیه ذره به بچتون فکر کنید، بزرگ میشه مسخره ش میکنن
ستارهشرق عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 6281 محمد خودش تنهایی چون مشدده انگار دوتا اسمه و اگر بخوای یکی دیگه کنارش بذاری فقط امیرمحمد خوبه بامحمدامین.نه مثل یه نفر ک اسم پسرشو گذاشته محمد آدرین بعد ادرین صداش میزنن اونم تازه اشتباه نمیگن ادریَن اون ی رو با فتحه نمیگن ک، بر وزن ارتین صداش میکنن
نسییییببم عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 904 مذهبیه دیگه،رایج مذهبی،عوض کردنش هم محاله(البته اصلا جلوی پسرم حرفی نزدم و تابحال نشنیدم بخواد تعویض ... مذهبی های رایجبرا پسرا خیلی شیکه مثل علی./ رضا /محمد/حسین شاید خودت چون می بینی همه جدیدن. یه جوری میشی. به نظرم موفقیت و چیزای دیگه بیشتر از اسم.ادم رو با کلاس نشون میده
نسییییببم عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 904 محمد خودش تنهایی چون مشدده انگار دوتا اسمه و اگر بخوای یکی دیگه کنارش بذاری فقط امیرمحمد خوبه بامحم ... آره مثل اسم شادلین خیلی خوشم میاد ولی انگار همون شادی هست وقتی صداش میزنی
بهارآلود عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 6892 مذهبی های رایجبرا پسرا خیلی شیکه مثل علی./ رضا /محمد/حسین شاید خودت چون می بینی همه جدیدن. یه جو ... بله خودم بشدت حساس شدم و پشیمون،حتی خودم و پدرش هم ک از نسل قبلیم اسممون مذهبی نیست🤦♀️ Nop