بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
وای .من بیشتر از خودم متنفرم .که چرا هرررررر کاری میکنم از زهنم پاک نمیشه .اونم اصلا از من خوشش نمیاد .نگاهاش پر از تمسخره.اعتماد به نفسمو گرفته.اما بازم میرم میبینمش دست خودم نیست
بعد از سه سال یه لحظه دیدمش الان دو ماهه هنوز شارژم
اولین باری که دیدمش بعد از اون احساسی که به وجود اومده بود
اومدم خونه نیم ساعت جیغ زدم با صدای بلند
تک تک روزایی که دیدمشو یاد داشت کردم
اما به خودم اومدم دیدم دارم به خودم ضربه میزنم
باز ۲ روز پیش دیدمش یادم افتاد
وای .من بیشتر از خودم متنفرم .که چرا هرررررر کاری میکنم از زهنم پاک نمیشه .اونم اصلا از من خوشش نمیا ...
بهتره بیخیال بشیم تا بدتر نشده
یا هوش هیجانیت پایینه یا این حس شیفتگی یا شیداییه.اون دیدنی مفیده که بعدش آرومت کنهگول ضربان قلبت رو ...
دیگه الان این حسو ندارم
ان شا الله فراموش میشه