2777
2789
عنوان

پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 44 پست
ولش کن بابا اهمیت نده ب گیر دادناشون تا کی میای اسیر دستشون باشی؟

کتک میزنه نمیخام باز بخورم

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگو بیاد باهات دکتر خودت از مشکلت بگو بهش دیگه درک میکنه

اصن جرئت ندارم راجب این مسئله باهاش صحبت کنم

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

کسی رو داری دوستت داشته باشه بتونه حمایتت کنه اگه نداری پیداکن هم ازنظر عاطفی هم مالی بتونه تامینت کنه .از اب و گل ک دراومدی ازدواج کن برو خودتو خلاص کن.  اونجا نمون پیر میشی

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
کسی رو داری دوستت داشته باشه بتونه حمایتت کنه اگه نداری پیداکن هم ازنظر عاطفی هم مالی بتونه تامینت ک ...

امیدم به دانشگاه رفتنه کسی دوسم نداره

نگا بگو هرمونام بهم ریخته میخورم بر دکتر غدد لازم نیست حتما بری زنان این مشکل غدد بهتره

عمم بهش گفته بود گفته بود مهم نیست ولش کن

امیدم به دانشگاه رفتنه کسی دوسم نداره

حتما برو درست رو ول نکن به هیچ وجه و حتما کار پیدا کن و منبع درامد داشته باش تا منت کسی رو سرت نباشه عزیزم.  

حتما برو درست رو ول نکن به هیچ وجه و حتما کار پیدا کن و منبع درامد داشته باش تا منت کسی رو سرت نباشه ...

باید پشت کنکور بمونم تا سال اینده ک بتونم از شهرمون برم

به نظرت تاسال اینده مشکل جدی برام پیش میاد؟خیلی میترسم

خونه خونواده مادرت نمیری؟

نه میگن حق نداری بیای 

کسیم نداره یه دایی فقط

نه میگن حق نداری بیای کسیم نداره یه دایی فقط

بخاطر فشار روحیته این مشکلت هم یکی عامل هاش استرسه یکی غذا های نا سالم تنقلات من میگم ۹۹ درصد تنبلی تخمدان داری تحرکم نداری زیاد

بخاطر فشار روحیته این مشکلت هم یکی عامل هاش استرسه یکی غذا های نا سالم تنقلات من میگم ۹۹ درصد تنبلی ...

خب چیکار کنم به نظرت؟ تردمیل خوبه؟ رژیم گرفتم وزنم بیاد پایین تنقلات و خوراکی موراکی ام اصلا نمیتورم

باید پشت کنکور بمونم تا سال اینده ک بتونم از شهرمون برمبه نظرت تاسال اینده مشکل جدی برام پیش میاد؟خی ...

عرقیجاتی ک پریودی رو تنظیم میکنن  بخور از عطاری بپرسی بهت میگه چیا خوبه خودم تجربشو نداشتم بخدا .ورزش کن نذار وزنت بالاتربره. هیچی لاغر تر باشی مشکلات جسمیت هم کمتر میشه گلم

عرقیجاتی ک پریودی رو تنظیم میکنن بخور از عطاری بپرسی بهت میگه چیا خوبه خودم تجربشو نداشتم بخدا .ورز ...

به نظرت ممکنه با لاغری باز تنظیم شه؟بخدا ۷ ۸ ساله دقیقه دقیقه نمیدونم چیشده یدفعه