2777
2789
عنوان

دعا نویس

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 35 پست
من خیلی اعتقاد دارمچون با چشم خودم دیدم دعا چه ها ک نمیکنه

جدیییی  شما مال کدوم شهرین؟ 

تا حالا خودتم دعا گرفتی؟ 

من ی بار  رفتم ترسیدم دیدم  یکس داشت دعا میگرفت ببره  کنار خونه  فلانی خاک کنه گقتم  اصلا نحسی اینا منو میگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلییییی دیدم ازین رو به اون رو شده ‌جدیدا طلسم غربی هم می نویسن ک خیلی خیلی قوی تره طلسمات خودمو ...

وا مگخ پیش چند نفر رفته ک حالا یلدش نیست 

اتفاقا خودمم خوایگاه بودم یکی از دخترا میگفت اره رفتم پیش دعا نویس دعا گرفتم  فلان شخص اومد خواستگاری و نزدیک عقدشون بود  

من ننوشتم یکی دعای بد توی زندگیم انداخته بود باطلش کردم ولی دختر عمه دوستم دعا نوشت دوست پسرش برگشت ...

والا ادم اینا و میبینه دلش میخاد بره پیش دعا نویس 

من اخه  هیچکی هم نمیشناسم 

وا مگخ پیش چند نفر رفته ک حالا یلدش نیست اتفاقا خودمم خوایگاه بودم یکی از دخترا میگفت اره رفتم پیش د ...

بخدا نمیدونی با دعا چه موردایی تور میکنن .فال هم همینطور .اگه کسی حرفه ای باشه خیلی چیزا و جلو جلو بهت میگه و میتونی ازش جلوگیری کنی البته اگه کارش خوب باشه ‌.

مثلن ‌چله خاله مو برید بعد ۱۵ سالل بچه دار شد بخدا یعنی دکتر نموند تو ایران نرفتع باشه اما پیش این ز ...

شما کدوم شهرین   دلم میخاد ی بار برم امتحان کنم  حالا من نیت خاصی هم ندارم ولی خب 

بخدا نمیدونی با دعا چه موردایی تور میکنن .فال هم همینطور .اگه کسی حرفه ای باشه خیلی چیزا و جلو جلو ب ...

اخه ادم نمیدونه از کجا پیدا کنه اینارو یا ب کی اعتماد کنه  اینش سخته 

جدیییی شما مال کدوم شهرین؟ تا حالا خودتم دعا گرفتی؟ من ی بار رفتم ترسیدم دیدم یکس داشت دعا میگرفت ...

من مال تبریزم

ببین چن وخت پیش ی دعا گرفتم اونم دوستم معرفی کرد گند زددد ب زندگیم همه چیو بهم ریخت

اما ی مردع هس دعاهاش محشرع اصلا سنگینی نمیاره

خودم دیدم چ دعاهایی میزنه

درکل خواستم بگم هستن کسایی ک دعا میزنن بدون اینکه سنگینی بیوفته

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
من مال تبریزمببین چن وخت پیش ی دعا گرفتم اونم دوستم معرفی کرد گند زددد ب زندگیم همه چیو بهم ریختاما ...

میشه ازش انلاینم دعا گرفت بهم مهرفیش میکنی  اخه اصفهانم من