2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا؟

۱ سنت کمه ب نظرم بیشتر فک کن 

۲ اگ خدایی نکرده دچار تصادفی چیزی بشی 

ممکنه دکترا اونجور ک باید تلاششون و برا نجاتت نکنن 

۳ همه اعضای بدنت و حتی غوزک پاتم در میارن دور از جون ۴ تا استخون فقط ازت میمونه 

اگ میخوای ب کسی کمک کنی ب نظرم بعد ۱۸ سال خون اهدا کن اگه میتونی 

و اگ شد از مغز استخوانت هم ب بیماران سرطانی اهدا کن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ب نظرم بعد مرگ چیزی نمیمونه ازت ولی اون اهدا عضوی ک میکنی ی کار خیریه گناهتو میپوشونه ثواب داره دعات ...

من همیشه از این میترسم ادمیو نجات بدم که دوست نداشته تو این دنیا باشه و فحش بخورم! چون خودمم اگه چیزیم بشه ترجیح میدم بمیرم تا یکی نجاتم بده و تو این دنیا بمونم... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
تو ایران خریته فردا پات بیمارستان بیفته دستی دستی میکشنت چون کارت اهدا داری دیدم که میگم

دقیقااا این دکترا ی بیشرفایین ک نگو انقدررررر از این کارا میکنن البته خوب بد همه جا هست ول ما میشناسیمشون دیگ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

تو ایران خریته فردا پات بیمارستان بیفته دستی دستی میکشنت چون کارت اهدا داری دیدم که میگم

اره خودمم دیدم که میخوام بگیرم😂😂😂

کارما میکنه مادرتو ستایش((: