2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اون پروفایلت معلومه نژاد پرستی صحبت سر اینکه هم نوع نداریم هر کس مظلوم بود بره اون دل می سوزونیم

نژاد پرست نیست

فقط داره از کشورش دفاع میکنه

نمیخواد ایران پر افغانی باشه،اونم افغانی ای که انقد حیوونه و هیچ دل رحمی برای ایرانیا نداره

خود افغانیا میگن میخوان ایرانو بگیرن تو میگی دلت میسوزه؟

دلت بحال جوون ایرانی نمیسوزه؟

دلت بحال اونی که مدرک دکترا داره ولی تو کشورش کار نیست نمیسوزه ها؟؟؟؟

نمدونم والا یه بار گفتم لااقل بهشون توهین نکنیم 

بعد یه نفر اومد گفت تو خودت افغانی هستی بری زیر شوهر ده تا بچه میاری

اعصابم نمی‌کشه به خاطر یه ملت دیگه به خانوادم توهین کنن 

شما هم حرفی نزن 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

جالبه وقتی آدم میکشن چی؟ خوی وحشیگریشون عود میکنه برن تو کشور خودشون آدم باشن 8 سال درگیر جنگ بودیم ...

برن گورشونو گم کنن اه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

به دلشون می‌ذاریم اینو 😌

تا وقتی امثال استارتر این تاپیک با دلسوزی کورکورانه و سواد سیاسی و اجتماعی صفر در این جامعه حضور دارن که یا آلوده افکار چپ شدن یا کلا تعریف پناهجوی غیرقانونی رو بلد نیستن ممکنه؟

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

جالبه وقتی آدم میکشن چی؟ خوی وحشیگریشون عود میکنه برن تو کشور خودشون آدم باشن 8 سال درگیر جنگ بودیم ...

دقیقا 

جوان مردانی که هیچ نقشی در ایجاد جنگ نداشتن 

ولی رفتند و بدون کوچیکترین حمایت هشت سال جنگیدن 

نژاد پرست نیستفقط داره از کشورش دفاع میکنهنمیخواد ایران پر افغانی باشه،اونم افغانی ای که انقد حیوونه ...

چرا دلم می سوزه ولی خب اون افغانی خیلی بدبخته که ما می خوایم از ایران بریم اینا میان اینجا