سلام من اول عمل کردم اوکی بود ار نیم رخ حالا ی ماه گذشته حس میکنم بینیم دراز شده ی طوریه ،بعد نوکشم گفتم گرد باشه ولی انگار نوک تیر کردو کشیده😑خودشون گفتن بخاطر ورمه دیگه نمیدونم
برای شفای همه مریض ها و شفای مادرم دعا کنید و ی صلوات بفرستید شمارو به امام زمان قسم میدم محتاج دعاتونم خواهش میکنم از خدا بخواید جواب نمونه های مادرم خوب باشه و چیز بدی توش نباشه و مادرم مشکلی نداشته باشه و هر چی سریعتر درمان بشه😭😭😭 . الهی خدا خودش جواب دل مهربونتونو بده در پناه حق باشید یا علی
بعد دکتر گفت ولی اول کوتا باشه چطور قرار دراز بشه بخاطر ورمو ایناس که شکلش اونطور میشه
من بعد هفت روز رفتم گچ بینی رو برداره قشنگ قلمی و عالی بود پس فرداش رفتم چسب رو عوض کنه خودمو دیدم خوف کردم کم مونده بود از همچن پنجره خودمو بندازم زمین بینی قلمی تبدیل شده بود به بینی دراز و در عین حال گوشتی مانند 😂😂
برای شفای همه مریض ها و شفای مادرم دعا کنید و ی صلوات بفرستید شمارو به امام زمان قسم میدم محتاج دعاتونم خواهش میکنم از خدا بخواید جواب نمونه های مادرم خوب باشه و چیز بدی توش نباشه و مادرم مشکلی نداشته باشه و هر چی سریعتر درمان بشه😭😭😭 . الهی خدا خودش جواب دل مهربونتونو بده در پناه حق باشید یا علی
به خدا همه میگفتن دکتر که دماغت دراز نمیکنه ولی خیلی دراز تر شده بود نسبت به بینی خودم بعد میگفتم اگه ورمه چطور دراز نشون میده باور کن اوکی شد مال توام میشه