2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره قشنگ تو هر حالتی میوفته اصلا نگران نباش عادیه

🥺 نمیدونم ،یعنی اولبارا کل قربنه نبود الن روبه رو قرینه است ولی کلا ورن زیادیم داره ولی از فرمش میگم نکنه ی حالت دراز بگیره

خب وایسا مال الن و بفرستم

می‌دونی چیه ،هنوز قوس بینیت نیفتاده ،

قوس بیت که بیوفته قشنگ میشه ،بینیت استخوانی بود،چند وقته عمل کردی ،منم ۱۷روزه عمل کردم میخوای عکسمو بزارم

این مال نه روز بعد عمله وقتی اتل و برداشتم

این بینی پر ورمه عزیزم اصلا اصلا نگران نباش 

مدلش عالیه 

خیلی محشر میشه شک نکن 

من داغون تر از این بودم

برای شفای همه مریض ها و شفای مادرم دعا کنید و ی صلوات بفرستید شمارو به امام زمان قسم میدم محتاج دعاتونم‌ خواهش میکنم از خدا بخواید جواب نمونه های مادرم خوب باشه و چیز بدی توش نباشه و مادرم مشکلی نداشته باشه و هر چی سریعتر درمان بشه😭😭😭 .  الهی خدا خودش جواب دل مهربونتونو‌ بده در پناه حق باشید یا علی
بعد دکتر گفت ولی اول کوتا باشه چطور قرار دراز بشه بخاطر ورمو ایناس که شکلش اونطور میشه

من بعد هفت روز رفتم گچ بینی رو برداره قشنگ قلمی و عالی بود پس فرداش رفتم چسب رو عوض کنه خودمو دیدم خوف کردم کم مونده بود از همچن پنجره خودمو بندازم زمین بینی قلمی تبدیل شده بود به بینی دراز و در عین حال گوشتی مانند 😂😂

می‌دونی چیه ،هنوز قوس بینیت نیفتاده ،قوس بیت که بیوفته قشنگ میشه ،بینیت استخوانی بود،چند وقته عمل کر ...

الن یه ماه دقیق 

اره اگ میتونی بزاریی ک خیلی خوبن

خیلی نازه 

برای شفای همه مریض ها و شفای مادرم دعا کنید و ی صلوات بفرستید شمارو به امام زمان قسم میدم محتاج دعاتونم‌ خواهش میکنم از خدا بخواید جواب نمونه های مادرم خوب باشه و چیز بدی توش نباشه و مادرم مشکلی نداشته باشه و هر چی سریعتر درمان بشه😭😭😭 .  الهی خدا خودش جواب دل مهربونتونو‌ بده در پناه حق باشید یا علی
😂😂منم همینو میگم

به خدا همه میگفتن دکتر که دماغت دراز نمیکنه ولی خیلی دراز تر شده بود نسبت به بینی خودم بعد میگفتم اگه ورمه چطور دراز نشون میده باور کن اوکی شد مال توام میشه