2821
2789

بيخيال بابا.. اين اراجيف فقط واسه منحرف كردن ذهن خانما و تخريب اقايونه.. اون بنده خداها ك كار ميكنن واسه ماها..اين عكس بيشتر شبيه جكه تا قياس با زندگي واقعي.. من بعنوان ي مامان حتي ب فرزندم هم حاضر نيستم همچين حرفي بزنم  ك پاشو ببرمت خريد پولامو تموم كن برگرديم😆😆 مسخره هست..

خدايا مرسي عشقمو آفريدي...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شایدم حرف شما درسته ولی خرید واسه روحیه خانم ها لازمه 

بله لازمه منم موافقم ولی اول باید به چیزای مهمتر اهمیت بدیم و بخصوص به فکر آینده باشیم که هر روز اوضاع داره بدتر میشه باید پس انداز کرد 

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎
من خودم ولخرج نیستم بخدا ولی زن هرچقدر از اول ازدواج بیشتر خرج کنه بهتره مرد هم حساب کار دستش میاد

ببين بستگي ب شرايط زندگيا داره.. واسه همه نميشه يه نسخه پيچيد.. همسر من ب محض اينكه بفهمه از ي چيزي خوشم مياد بايد برام بگيره، حتي اگه لازمم نباشه..كلا دوست نداره چيزي تو دلم بمونه، ايشالله ازين همسرا نصيب همه بشه. اما در كل بنظرم بعضي سياست ها ك ي سري خانما فكر ميكنن زرنگ بازيه فقط دارن خودشونو و رابطشونو خراب ميكنن.. زرنكي نيست حماقته .. مثلا زني ك خرج نداره ارج نداره.. اين واسه خود ماها چقد بده ك ملاك و ارزش خودمونو با پول ببينيم خدايي..تا پول هست خريد كنيم وقتي هم نيست بسازيم با نداري تا وقتي شرايط باز اكي شه. 

خدايا مرسي عشقمو آفريدي...
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز