2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم خانوما میشه بگید جواب چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 55 پست
سلامت باشی عزیزم چاره نیس یه چندروزم صبر کن تا مطمئن بشی ولی اگه عجله داری برو یه آزمایش بده که جو ...

انشاالله ک براتون خیر و مبارکه عزیزم 

ن بابا نمیرم آزمایش بی بی میزنم اگه پررررر رنگ شد دیگه مجبورم برم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه میترسم الکی توهم زده باشم بعد خجالت بکشم پیش همسرم

وا خجالت نداره بی بی چک رو نشونش بده اگرم میتونی صبر کنی پنج شش روز دیگه دوباره بی بی بزن

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

یکم استرس دارم یکی دیگه تست میکنم الان

بزن ببینم اگه تونستی دوباره بذار

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

وا خجالت نداره بی بی چک رو نشونش بده اگرم میتونی صبر کنی پنج شش روز دیگه دوباره بی بی بزن

ن بابا کافیه ی چیزی بگه دیگه من کلا بهم میریزم بخاطر همون میمونم اگه پریود نشدم دوباره تست میکنم تو خونه بعدش میرم ازمایش

این بعد سه دقیقه گرفتم تست جدیده

این نیست ببین چون چند روز مونده به موعدت صبر کن و بی بی چک رو اول صبح بذار ایشالا باردار نیستی 

ن بابا کافیه ی چیزی بگه دیگه من کلا بهم میریزم بخاطر همون میمونم اگه پریود نشدم دوباره تست میکنم تو ...

اره بذار از موعدت بگذره که مطمئن باشه ایشالا که نیستی

2790
2778
2791
2779
2792