2777
2789
عنوان

درونگرا ها

| مشاهده متن کامل بحث + 4718 بازدید | 196 پست
عزیزمی🌹 حالا جالبه تو پیام دادن اصلا به نظر نمیاد درونگرام ولی کافیه یکی زنگ بزنه جواب که نمیدم هزا ...

اره منم😂😂😂 

منم دوس ندارم جواب بدم حالا نمیدونم چه فکری میکنن😂😂 

خدا نکنه عزیزم❤️❤️

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

چی بگم والا اوضاع سواد و تفکر قوم و خویشاوندای من زیر صفره جوری که باور دارن اگر ازدواج کنی خوب میشی ...

این دیگه جدید بود😂😂😂 

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخخخخ گفتیییی🥲🥲

برعکس میدونی از چی متنفرم اینکه جلوی همه میپرسن تو تو خونه تنهایی چیکار میکنی؟😐 خب به تو چه؟ هی الکی میگم سرم تو گوشیه دوباره میپرسه یعنی چیکار میکنی؟ یعنی ذهنشون اینقدر منحرفه😢

🚫بخاطر یه سری مسائل، درخواست دوستی مگر با هماهنگی خودم رد میشه🚫
برعکس میدونی از چی متنفرم اینکه جلوی همه میپرسن تو تو خونه تنهایی چیکار میکنی؟😐 خب به تو چه؟ هی الک ...

وایییییییییی منممممممممم میخاین چیکار کنیم مثلا عجب بابا با مامانم سر این قضیه بحث داریم میگه چرا دوس داری بمونی چیکار میکنی‌ میمونی خونه میگم بابا میخام تنها باشممم🥲🥲🥲

اره منم😂😂😂 منم دوس ندارم جواب بدم حالا نمیدونم چه فکری میکنن😂😂 خدا نکنه عزیزم❤️❤️

اصلا نمیدونی چه وضعیه تو هر جمعی میرم فکر میکنن یه آدم سرد و بی روحم😐 در صورتیکه اتفاقا خیلیم شوخ طبع و گرمم 😂

صد در صد این فکر رو حتی برای یه لحظه میکنن 

عزیزی💕

برعکس میدونی از چی متنفرم اینکه جلوی همه میپرسن تو تو خونه تنهایی چیکار میکنی؟😐 خب به تو چه؟ هی الک ...

یا مثلا میگن چرا خونه میمونی افسرده میشی فلان اقا نمیخام بیاممممم😂😂

اصلا نمیدونی چه وضعیه تو هر جمعی میرم فکر میکنن یه آدم سرد و بی روحم😐 در صورتیکه اتفاقا خیلیم شوخ ط ...

منم همینطور منم همینطور 😂😂😂 

بکنن مهم نیس 😂 

❤️❤️

باید بیای اینجا از نزدیک زیارتشون کنی من هرچیم بگم از شیرینیش کم میشه😂

اره واقعا جدا دیدنیه 😂😂

وایییییییییی منممممممممم میخاین چیکار کنیم مثلا عجب بابا با مامانم سر این قضیه بحث داریم میگه چرا دو ...

درست همینه که میگییییی...دیگه یه وقت ها فامیل میرن رو مغز مامانم دیوونه میشه میگه پاشو بریم بازار کپک زدی آخه اینم بچه اس من دارم مردمو ببین 😂

یا مثلا میگن چرا خونه میمونی افسرده میشی فلان اقا نمیخام بیاممممم😂😂

زدی تو خال...صد بار گفتم برین بخونید درونگرایی چیه آخرش میگن این همون افسردگیه نوع خاموشش😐😂

منم همینطور منم همینطور 😂😂😂 بکنن مهم نیس 😂 ❤️❤️

این منم یا تو منی؟😂 

آره ما برای خودمون زندگی میکنیم نه براب بقیه ولی خب 

درست همینه که میگییییی...دیگه یه وقت ها فامیل میرن رو مغز مامانم دیوونه میشه میگه پاشو بریم بازار کپ ...

😂❤️ 

وای ارهههه مامان منم میگه چرا تو هیچ جا با من نمیای دوستتو ببین همه جا با مامانش میره تو چرا نمیای بریم خونه مادر بزرگت یه وضی اصلا😂😂😂

این منم یا تو منی؟😂 آره ما برای خودمون زندگی میکنیم نه براب بقیه ولی خب

هم من تو ام هم تو منی😂❤️ 

میفهمم هر قدر نخای اهمیت بدی ولی خب بعضی وقتا میره رو مخ ادم 🥲🥲