2777
2789
عنوان

بهش زنگ زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 88 پست
یکی از دوست دختراشه    

پیامک بده بگو اشتباه گرفتم میخواستم حامدو بگیرم

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال گذر زمان درستش میکنه شاید فراموش نشه ولی دیگه دوسش نخواهی داشت دنبال آینده باش

۱۰ ساله این احساس لعنتی سرحاشه

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
حامد کیه؟    

حامد الکیه یه فرده ه خیالی

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
حامد كيه😁😁

حامد خیالیه باووووووووووووو  

عزیزم سعی کن تحت هیچ شرایطی بهش زنگ نزنی،فک کن شماره ش رو نداری،زمان که بگذره چنان فراموشش میکنی که انگار هیچوقت نبوده

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

از فکرش بیا بیرون عشق یه طرفه نابودت میکنه 

بهتره خودت رو به کاری که بهش علاقه مندی مشغول کنی عزیزم

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄