یاسمن5 مدیر عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6239 عنوان باردارا | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 19 پست سلام.دوتاسوال یکی اینکه سرفه میکنم زیردلم دردمیکنه....دوم اینکه میشینم وگاهی اوقات مثانه م دردمیکنه انگاربهش فشارمیاد.ایناطبیعیه؟خطرنداره؟ تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن.... 1396/07/15 | 20:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسمن5 مدیر استارتر عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6239 خب اون باید بالاخره بیاد دنبالم که بریم خونمون که منم بیخیالشون بشم.فعلا تلفنشم خاموشه ب دستور پدرش ... انشاء الله درست میشه عزیزم.. انشاء الله قدم نی نیتم خیره همه مشکلات حل میشه الان میدونم سخته اما سعی کن به فکرنی نی باشی.... تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
شتاو عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 2434 شما چندوقته دیگه زایمانته راحت میشی من هنوز اول راهم... ان شاالله برای شما هم تموم میشه و نی نی بسلامتی میاد بغلت دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
یاسمن5 مدیر استارتر عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6239 ان شاالله برای شما هم تموم میشه و نی نی بسلامتی میاد بغلت ممنون عزیزم. تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
angelaa عضویت: 1396/04/30 تعداد پست: 8203 انشاء الله درست میشه عزیزم.. انشاء الله قدم نی نیتم خیره همه مشکلات حل میشه الان میدونم سخته اما سعی ... انشالله .بخدا از خواب و خوراک افتادم هیچی نمیتونم بخورم فقط کارم گریه اس گناه بچمم افتاده گردنم ک درست حسابی غذا نمیخورم .😢😢😢 دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
یاسمن5 مدیر استارتر عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6239 انشالله .بخدا از خواب و خوراک افتادم هیچی نمیتونم بخورم فقط کارم گریه اس گناه بچمم افتاده گردنم ک در ... عزیزم این روزامیگذره..به این فکرکن که شخصیت وروحیات بچه ات دراینده تاثیرمیزاره.....خدایی نکرده ادم افسرده ای نشه.....شادی مادرربط داره میدونم نمیتونی شادباشی لااقل امیدوارباش....این روزامیگذره تاثیرش میمونه...قوی باش. تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....