2777
2789
عنوان

برای اولین بار وقت مشاوره گرفتم که یه آقای جوونه

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 31 پست

خدایی چ حوصله ای دارن روزانه مشکلات ده بیست نفرو گوش میدن و ... 

اعصاب میخواد 

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

پیش مشاور دلسوز بری همچین چیزی نمیگه ولی اگر دیدی جلسات الگول خیلی خوب داره گوش میده و کمتر حرف میزن ...

تا حالا نرفتم

به نظر من نیاز به مشاور دارم

ولی حس میکنم مشاور برمیگرده میگه آخه این چیه که به خاطرش اومدی پیش من من چیکار کنم

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂.                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا نرفتمبه نظر من نیاز به مشاور دارمولی حس میکنم مشاور برمیگرده میگه آخه این چیه که به خاطرش او ...

مشکلتو دوست داشتی به من بگو بهت میگم نیاز هست بری یا نه 

مشاور نیستم ها ولی مطالعه زیاد داشتم از طرفی خوب تروما هارو تشخیص میدم 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

وای منم این مشکلو دارم 🤦حالااون هیچی مشاوری ک پیشش می‌رفتم خیلی کراش بود روم نمیشد با خودش حرف بزن ...

منم یکی رو پیدا کرده بودم قبل از این 

هم گرون بود هم زیادی خوشگل . بیخیالش شدم گفتم جلوی یکی به این کراشی آدم دست پا شو بدتر گم می‌کنه 🤣

دنیا به کام دیویدشونه...
مشکلتو دوست داشتی به من بگو بهت میگم نیاز هست بری یا نه مشاور نیستم ها ولی مطالعه زیاد داشتم از طرفی ...

طولانیه

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂.                      

مشکلتو دوست داشتی به من بگو بهت میگم نیاز هست بری یا نه مشاور نیستم ها ولی مطالعه زیاد داشتم از طرفی ...

مامانم ی تاثیرات منفی رو من داشته که باعث شده تو اجتماع ی جوری باشم و دلم نمی‌خواد من مادر بدی برا بچم باشم دلم نمی‌خواد مثل مامانم باشم که اخلاقام کپی مامانم بود ولی ی مدتی احساس میکنم از ی خوابی بیدار شدم دارم با خودم تمرین میکنم این اخلاقا نداشته باشم ولی سختمه

می‌خوام بهم بگه چیکا. کنم

مامانم ی تاثیرات منفی رو من داشته که باعث شده تو اجتماع ی جوری باشم و دلم نمی‌خواد من مادر بدی برا ب ...

عزیزم چنین موضوعاتی حتما نیاز به مشاور داره ؛ حتما مراجعه کن 

مادر خیلی رو اخلاق هر آدمی تاثیر گذاره .

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

عزیزم میتونی مشاورتو به منم معرفی کنی؟ راستی مشکلت حل شد با مشاوره آیا مفید بود؟

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو