2777
2789
ایران اکثریت فارس هستن تنها جایی که عرب زیاد هست جنوباکثر کشورها مخصوصا کشورای عربی ایران رو با مردم ...

بله عزیزم ایرانی هستن تو این شکی نیس چون همه این کشورا قبلا جزویی از ایران بود نمیشه جدا دونست بعدشم کل ایران که فقط فارس نیس قومیت های مختلف کنار هم ایران رو تشکیل دادن

بعد از من‌ کسی تکرار من نخواهد شد! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایران اکثریت فارس هستن تنها جایی که عرب زیاد هست جنوباکثر کشورها مخصوصا کشورای عربی ایران رو با مردم ...

خب معلوم عرب های ایران جز کشور مان و هم وطن هستن

ایران از قدیم سرزمین قومیت ها و نژادهای مختلف بوده

عرب هم یه قومیت مثل ترک ها

خوب ایرانین دیگه😐فقط عربن.جمعیتشون کمه کشور های دیگه نمیدونن

برای زنده بودن دلیل آخرینم باش🥀

ایران وسعتش تغییرکرده دیگه الان نقشه کشورمون میبینی شکل گربه اس این نبوده که ،بالاخره کشورگشایی شده توزمان خودش خیلی جاهام از ایران جداشده وسعتش خییلی خسلی بزرگاراز الانش بود!قرقیزستان وگرجستان وسنرقندوبحرین واینا همه مال ایران بوده جداشده احتمالا عرب زبانم داشتن دیگه 

از همون اول همینجا بودن فقط مرز ها طی سالیان دراز کم زیاد شده ... که آدم فکر میکنه جابه جا شدن

خیلی عجیبه برام 

مثلاً طبق گفته ی تاریخ هزاران سال قبل با حمله اعراب به ایران یسریا میان خراسان مهاجرت میکنند 

ولی جنوب چی؟ نگفته توی تاریخ میان جنوب

به دلیل ظرفیت پایین سایت ترجیحم سکوته 🤌

وگرنه جوابتو میتونم با استناد به تاریخ بدم 

تو‌گوگل سرچ‌کن حداقل اونجا کسی بهت توهین نمیتونه بکنه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خب معلوم عرب های ایران جز کشور مان و هم وطن هستنایران از قدیم سرزمین قومیت ها و نژادهای مختلف بودهعر ...

یجوری میگن اکثرا فارسه انگار از اول فقط همینا بودن ایران در طول تاریخ دچار تغییرات زیادی شده

بعد از من‌ کسی تکرار من نخواهد شد! 

یعنی چی از کجا اومدن ؟ خیلی از کشورهای عربی هم مال ایران بوده که الان جدا شدن 

عرب ها از جایی نیومدن از اول همینجا برای همین ایران بودن 

سوالت مثل اینه بگی ترک های اردبیل و تبریز از کجا اومدن ؟! 

در ضمن اکثریت ایران فارس نیستن

خیلی قومیت ها هست

ترک،لر،کرد،تات، بلوچ،مازنی،گیلگی،لک،کرمانج و عرب