2777
2789
عنوان

مو داخل نون 🤮😭

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 21 پست
وای خدا لعنت کنتشون اخه چرا حواسشون جمع نیست 😭😭😭

نمیخوام ازشون طرفداری کنم.. 

ولی هزارن نون هم مواظب بودن مو داخلش نیفتاده.. 

اینجور باشه، پس غذا که میپزیم هم شاید گاهی مو داخش افتاده، نمیشه همه کدبانوها رو لعنت کنیم که حواسشون نبوده .. 

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
مو که خوبه باز خدالعنتشون کنه من یبار چنددد سال پیش یه چیزی دیدم عنوز حالم بهم میخوره

وای خوب کردی نگفتی چی دیدی 

به خدا این نونایی که میدن دست مردم  اینکارا حق الناسه باید حواسشون باشه یا نون درست نکنن یا وقتی نون میدن دست مردم درست باشه 

دیگه چی پاک تر از نون باید باشه اونا باید انسان باشن حیوون نیسن که نونو عین آدم باید درست کنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام ازشون طرفداری کنم.. ولی هزارن نون هم مواظب بودن مو داخلش نیفتاده.. اینجور باشه، پس غذا که می ...

اخه نون فرق میکنه میخوان بدن دست ملت باید حواسشون باشه 

اخه نون فرق میکنه میخوان بدن دست ملت باید حواسشون باشه

مادر هم میخواد غذا بده دست عزیزانش.. تازه بیشتر تر تر  تر باید حواسش جمع کنه تا نونوا که میخواد نون بده غریبه. 

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
وای خوب کردی نگفتی چی دیدی به خدا این نونایی که میدن دست مردم اینکارا حق الناسه باید حواسشون باشه ی ...

بخدا میگم بعد چتدسااال هنوز تو ذهنمه وبدتر ازاون اینکه فقط همین یه نونوایی رو داریم ومجبوریم ازاون بگیریم

مادر هم میخواد غذا بده دست عزیزانش.. تازه بیشتر تر تر تر باید حواسش جمع کنه تا نونوا که میخواد نون ...

خب عزیزم غریبه مهم تره خانواده که به دل نمیگیره غریبه زشته حق الناسه 

بخدا میگم بعد چتدسااال هنوز تو ذهنمه وبدتر ازاون اینکه فقط همین یه نونوایی رو داریم ومجبوریم ازاون ب ...

وای حتما دفعه بعد بهشون بگو چه کار کثیفی کردن 

باید نونه رو میبردی نشونشون میدادی