2777
2789
وای چقدر دوست دارم بشین مثه سسسسسسسسسسگگ درس بخونم و بعدش اینجوری با استرس منتظر نتایج باشم حیف که ...

اوخخخ عزیزمممم😂 با یکی رقابتی بخون خیلی خوبه 

من اگ واس سال دیگ خواستم بمونم همین کارو میکنم 

تا نتایج بیاد ببینم باید چ کنم😂🫣 ولی خیلی شیرینه وقتی میبینی تلاشات نتیجه داده

مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوخخخ عزیزمممم😂 با یکی رقابتی بخون خیلی خوبه من اگ واس سال دیگ خواستم بمونم همین کارو میکنم تا نتای ...

من کلاس و مشاور و کتاب و شرایط خونه و همه چیم اوکیه ولی روحیم داغونه امسال پشت بودم ولی مشکلاتی برام پیش اومد که نتونستم بخونم.. خیلی دل نگرونم چرا اینجوری شدم اصلا نمیتونم پایبند بمونم منی که انقدر درس خون بودم

شماها هم حتما از این روزا تجربه کردین که حالتون از درس بهم میخورده چیکار کردین با این حس و حال مضخرف؟؟ تو رو خدا هلم بدین برم سر درسم اصلا دلم نمیخواد 6 ماه دیگم تو همین اوضاع باشم و بازم این چرخه باطل تکرار بشه 

من کلاس و مشاور و کتاب و شرایط خونه و همه چیم اوکیه ولی روحیم داغونه امسال پشت بودم ولی مشکلاتی برام ...

میدونی من یه لیسانس گرفتم ۱ ماه اخر کنکور نشستم بکوب خوندم 

اوایل ینی وقتی ۱۸ سالم بود اصلا هوش و حواسم ب درس نبود

همین ۱ ماه هم‌ک شروع کردم خیلی چالش داشتم 

البت از ۲ ماه قبلش شروع کردم ک ۱ ماهش مفید بود

بشین روزی ۳ ساعت بخون 

هرچقد ک میتونی وخسته نمیشی 

بعد کم کم ساعت مطالعه تو بیشتر کن 

از این برنامه ها ک ساعت میگیرن واس درس خوندن استفاده کن مثلا مای استادی روم

ساعت مطالعه تو مینویسی بعد نشون میده تو چقد خوندی بقیه چقد خوندن

ناخوداگاه حس حسودی و رقابت برات ایجاد میشه و بیشتر میخونی

اگ موندم واس سال دیگ پایه ای باهم رقابتی بریم؟ 

البته کم کم شروع میکنیم بعد ساعت مطالعه رو بالا میبریم

من اگ موندم باید ارشدم بخونم البته 

وای فک کن باید نهایی هم امتحان بدم🤦🏼‍♀️

مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)
من کلاس و مشاور و کتاب و شرایط خونه و همه چیم اوکیه ولی روحیم داغونه امسال پشت بودم ولی مشکلاتی برام ...

راستی هرچقد میخونی بعد ۲ هفته ازمون بده حالا خواستی حضوری برو خواستی تو خونه دان کن بزن

با برنامه ماز یا قلم چی یا هرکدوم ک راحتی برو جلو 

خیلی خوبه 

میدونی من یه لیسانس گرفتم ۱ ماه اخر کنکور نشستم بکوب خوندم اوایل ینی وقتی ۱۸ سالم بود اصلا هوش و حوا ...

من تازه عضو نی نی سایت شدم ولی خیلی وقته که خواننده خاموش بودم فقط دنبال یه راهیم بتونم کلا اینجا رو ببوسم بزارم کنار تو میگی بیا رقابتی بخونیم  

ازاون برنامه ای که گفتی هم دارم بهترشو اسمش YPT ولی بازم ادم نمیشم اون حسی که گفتی هم دو روز بود باز پرید

اینجا انقدر میبینم بچه ها میگن ما از همین مهر و شهریور شروع کردیم با روزی 6.7 ساعت میگم چرا من نتونم ولی مشکلم یکی روحیه داغون دو خواب زیاد و 3 گوشیه . فقط تو همینا خلاصه میشه .
با اینکه مشاورم گفته هر شب از استفاده گوشیت اسکرین میدی تا یکی دو ساعت با اون میچرخم بعد الان با کامپیوتر اومدم نی نی سایت انقدر معتادش شدم   

راستی هرچقد میخونی بعد ۲ هفته ازمون بده حالا خواستی حضوری برو خواستی تو خونه دان کن بزنبا برنامه ماز ...

من تازه یه مشاور گرفتم که با توجه به برنامه ای که هر هفته بهم بده اخر همون هفته ازم ازمون میگیره دیگه ازمون ازمایشی ثبت نام نکردم

من تازه عضو نی نی سایت شدم ولی خیلی وقته که خواننده خاموش بودم فقط دنبال یه راهیم بتونم کلا اینجا رو ...

واااای دیوونه😂😂😂😂😂 

تو که مشاورتم‌خوبه حواسش بهت هست

ببین چن سال دیگ پشیمون میشی 

پس ب هدفت فک کن اگ واقعا دوسش داری برو جلو

من تازه یه مشاور گرفتم که با توجه به برنامه ای که هر هفته بهم بده اخر همون هفته ازم ازمون میگیره دیگ ...

ببین همه چی تکمیلی شاید بخاطر اینه ک نمیخونی😂

لااقل بشین فیلم درسی ببین‌فعلا 

ک راحت تر باشه برات 

واااای دیوونه😂😂😂😂😂 تو که مشاورتم‌خوبه حواسش بهت هستببین چن سال دیگ پشیمون میشی پس ب هدفت فک کن ...

نمیدونم چمه بخدااا
الانم درمورد همین موضوع یه تاپیک زدم بلکه یکم به خودم بیام   

نمیدونم چمه بخداااالانم درمورد همین موضوع یه تاپیک زدم بلکه یکم به خودم بیام

ایشالا اوک شی🥲حیفه بخدا