2777
2789
زاویه فک با نیم سی سی و یک سی سی نمی‌زننحداقل پنج شیش سی سی میخواد ژل لب نیست که

گلم میبخشین سوال داشتم در رابطه با رشته تحصیلی تون

راضی هستین و اینکه بازار کار داره با دوره کارشناسی؟

4 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

گلم میبخشین سوال داشتم در رابطه با رشته تحصیلی تونراضی هستین و اینکه بازار کار داره با دوره کارشناسی ...

خواهش میکنم عزیزم

درسای جذابی داره؛برای زندگی شخصی هم کاربردیه

رشته ایه که توی ایران خیلی جا برای پیشرفت داره و چندسال دیگه بنظرم بیشتر از الان بهش توجه میشه

درکل من براساس علاقه رفتم و بله راضیم 

در خصوص بازار کار هم خوبیش اینه میشه آدم خودش آستین بالا بزنه و فقط به استخدام دولتی ختم نشه 

مثلا تاسیس مهدکودک و خانه سالمندان و کلینیک مشاوره و...

درکل علاقه حرف اول رو میزنه

نه فقط برای روانشناسی برای تمام رشته ها

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم عزیزمدرسای جذابی داره؛برای زندگی شخصی هم کاربردیهرشته ایه که توی ایران خیلی جا برای پیشر ...

درسته بنده هم به مباحثش علاقه مندم و در کنار علاقه مندی آینده شغلی رشته که میخوام تحصیل کنم هم مهم هست

متاسفانه دید خیلی بدی دارم فکر میکنم که خیلی ها حداقل توی ایران بخواطر سلامت روانشون به مشاور و روانشناس رجوع نمیکنن... البته حق با شماست ان شاءالله در آینده ای نزدیک جا بیفته

نظرتون راجع به رشته های مدیریت چیه؟ اطلاعاتی دارید که در اختیارم بزارید ممنون میشم

4 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!