2777
2789
عنوان

نوع زایمان؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی طبیعی خیلی بهتره 

چون سزارین عمل جراحیه عوارضش زیاده ولی باز بستگی به شرایطت داره اما اگه مشکلی نداری بهتره طبیعی زایمان کنی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

دکترم گفت طبیعی عوارض داره مث شلی و افتادگی رحم

به نظر دکترت دکتر خوبی نیست

البته دکتر های پول دوست سزارین رو پیشنهاد میدن چون پولشون بیشتر میشه😆

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

منم سزارین بودم و با اینکه بعدش درد داشتم ولی راضیم

چیه طبیعی پاره پوره میشی تا 10 روز نمیتونی بشینی

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
من با اینکه دوساعته زایمان کردم ولی دوس ندارم دیگه طبیعی

مبارکه اسمش چیه؟ عکسش کووو

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله؛ چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه: مال من کمه  
به نظر دکترت دکتر خوبی نیست البته دکتر های پول دوست سزارین رو پیشنهاد میدن چون پولشون بیشتر میشه😆

نه عزیزم چرا نمیخواید قبول کنید که سز بهتره

شما تا حالا دکتری و دیدی که خودش طبیعی زایمان کرده باشه

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
شوهر من اصن فرق سزارین و.طبیعی رو نمیدونه توضیحم دادم براش خیلی توجه نمیکنه    

شوهر منم تو این وادیا نیست. اصلا توجه نمیکنه. حس میکنم براش مهم نیست و همه چیزو سرسری میگیره. میخوام اقدام کنم برای بارداری ولی از اینکه میدونم تو دوران بارداری و حتی بعدش باید تمام دغدغه هاو سختیاشو تنهایی به دوش بکشم میترسم

منم سزارین بودم و با اینکه بعدش درد داشتم ولی راضیم چیه طبیعی پاره پوره میشی تا 10 روز نمیتونی بشین ...

عفونت و ایناش بماند. اینقدر بد بخیه میزنن باید بعدش عمل زیبایی هم انجام بشه

لبیک یا حسین (ع)
اگه انتخابی باشه سزارین رو انتخاب می کنم اما متاسفانه تا مجبور نباشی سزارین نمیکنن وطبیعی اجباریه دک ...

اره دیگه فقط تو بیمارستانای خصوصی سزارین اختیاری میکنن.

عشق ینی❤دخترم و باباش❤
نه عزیزم چرا نمیخواید قبول کنید که سز بهتره شما تا حالا دکتری و دیدی که خودش طبیعی زایمان کرده باشه

نه والا.همشون سز شدن

زندگیه من پسرم.....میشه واسه سلامتیش صلوات بفرستین.....ممنون