2777
2789

باشه تو خوبی 

باشه تو راست میگی

مدیونی اگه فکر کنی

تیکه کلام شوهر خان"خوبه صد دفه گفتم.."  

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فحش میدم کلا ..تیکه کلامم د..یوثه خیلی بده ولی خب عادت کردم.. جوری شده بیشتر دوستام هم ازم فحش ...

اون فحش نیست عزیز

نمونه آپگرید شده قربون صدقه قرن بیستمه 

منم خیلی میگم خیلی هم خوشم میاد بهم میگن 😂😂

My way or 👉🏼 Highway 

یا عاووووووووووره تو خوبی  

برو بینیم باواوووووووووو  

نموخوام  

یا لبامو مث بچه ها میبرم تو بغض میکنم  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

تيكه كلام من اينه كه اگه يكي يه چيز جالب بهم تعريف كنه يا يه خبري بهم بده ميگم: "دروغ ميگي؟" جاي اينكه بگم جدي يا چه جالب بود ميگم دروغ ميگي 😂😂

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
من فحش میدم کلا ..تیکه کلامم د..یوثه خیلی بده ولی خب عادت کردم.. جوری شده بیشتر دوستام هم ازم فحش ...

خخخ منم یمدت میگفتم ولی بعد به داریوش تغیرش دادم الان فقط مثلا تیکه کلاممه

من عه و والللللااااا

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...

پشته تلفن به همه ميگم مراقبت يادت نره 😂

قربونتون برمم زياد ميگم

يا مثلا ميگم ماماني جونيم،،هنگامه جونيم،،سپيده جونيم..به عشقمم ميگم عشق جونيم نفس جونيم.

♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️