2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هویج پلو چطوری میپزی یادم بده☹

اشپزي با سايو(مهتاب):
#هويج پلو با مرغ
برنج دو پيمانه
هويج سه عدد بزرگ
زرشك چهار  قاشق غذاخوري
زعفران دم كرده
خلال پسته
مرغ
پياز دو عدد ( يكي براي مواد هويج پلو يكي براي پختن مرغ)
رب گوجه دو قاشق غذاخوري

براي تهيه مرغ براي هويج پلو من  يكم كره و روغن ريختم تو تابه بعد يكم زعفرون خشك ريختم داخلش بعد مرغم رو توش با حرارت ملايم يكم سرخ كردم بعد مرغا رو از تو تابه برداشتم
بعد تو همون روغن پياز داغ با پياز رنده درشت شده درست كردم زرچوبه بعد رب دو قاشق رب كه سرخ شد فلفل سياه بعد مرغ سرخ شده رو روي پياز داغ و رب گذاشتم بعد حدود دو ليوان اب ريختم اجازه دادم نم نم با شعله ملايم بپزه

حالا يه دونه پياز متوسط رو خلال  كنيد سرخ كنيد نمك و زردچوبه بزنيد حالا هويج هامون رو كه رنده درشت زديم رو اضافه ميكنيم حدود دو ديقه تفت ميديم و خاموش ميكنيم

برنج رو يك ساعت خيس كردم
بعد تو اب جوش و يكم نمك پختمش
يكم برنجتون رو دون برداريد
بعد ابكش كردم
ته قابلمه روغن ريختم نون گذاشتم يه لايه برنج بعد زعفرون دم كرده
برنج رو با زعفرون مخلوط كرذم
حالا يه لايه از مواد پياز داغ و هويجمون
دوباره برنج دوباره زعفرون دوباره مواد
يك سوم فنجون اب جوش دادم روش درش رو گذاشتم دو سه ديقه حرارت بالا كه بخار بيفته توش
بعد حرارت كم كه حسابي دم بكشه
بعد زرشك رو با يه قاشق شكر و يه قاشق روغن خيلي كم تفت دادم
برنج رو كشيدم تو ديس روش رو با زرشك و خلال پسته تزيين كردم.😊😊😊

اومدم امروز خونه مامانم.

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
روش پختش رو میگی ..... اخه درست میکنم خراب میشه

پیاز رو تو گوشت چرخ کرده رنده میکنم.من ابش رو برخلاف همه نمیگیرم چون بنظرم اینطوری مغز پخت میشه و خشک نمیشه کباب.بعد نمک و فلفل و یکم اب سرد اضافه میکنم.خیییلی ورز باید داد.و گذاشت چن ساعتی یخچال بمونه.بعد تابه رو یکم چرب میکنم  و تو تابه رژیمی  پهنش میکنم.با حرارت کم.وقتی یه طرفش سرخ شد تابه رو برعکس میکنم.کنارش هم گوجه سرخ شده

خدا میخواست همه جا جلوه کند.....مادر را آفرید.
پیاز رو تو گوشت چرخ کرده رنده میکنم.من ابش رو برخلاف همه نمیگیرم چون بنظرم اینطوری مغز پخت میشه و خش ...

مرسی عزیزم

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔