سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
مممنونم که زمان گذاشتین،میتونم فقط دو تا سوال دیگه بپرسم؟پس به نظر شما یک ازدواج منطقی خواهم داشت عا ...
مثلا در مسیر پزشکی به فعالیت های عام المنفعه توجه کنید و اگر کاری از دستتون برمیومد انجام بدید،مثل ویزیت رایگان و اینطور مسائل،ازدواجتون با عشق و دوست داشتن همراهه،ولی بی خودی و بی هدف مثل دوستی های امروزه نیست از اون بابت گفتم منطقی هم هست
من پیام بدم یا منتظر بمونم اون بده برنیگرده؟کی نامزد میکنم؟چجوررآدمیهاز اخلاق دوتامون بگواول اسمم اا ...
نه شما پیامی نده و پیگیری نکن،این شخص با خودش مشکل داره نه با شما،پیشنهادم به شما اینه که شروع به یادگیری یک حرفه یا هنر یا ورزش کنید،شما به زمان نیاز داری تا بتونی تمرکزت رو از دیگران بگیری و رو خودت جمع کنی،ازدواج در پیش دارین البته بعد از بیرون اومدن از این فکر و خیالات...به خودتون زمان بدین و شروع به نظم دادن به زندگیتون بکنید
خیلی احساس تنهایی میکنم دوستام همه پارتنر دارن ولی من تنهام و پسری جذبم نمیشه این برام ناراحت کنند ...
جذبتون میشن ولی چون شما رو دم دستی و سطح پایین نمیبینن جلو نمیان،این وضعیت برای خیلیا پیش میاد،بهتره خوشی های زودگذر بقیه براتون مهم نباشه،این طرز فکر راجع به خودتون شما رو ضعیف میکنه،متوفقش کنید