2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا همه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 34 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر فهمیدی یه کم مشگل گرفتین برو پیش یه دعا نویس سریع بهت میگه که بهتون طلسم شده یا نه بعد واست باط ...

من کلی مشکلات دارم ولی ازین چیزا میترسم چون میگن ممکنه اولش همه چی رو براه بشه ولی جن هارو وارد زندگی میکنن و ول کنه آدم نیستن بعد ها-الانم انقدررر عصبیم ازین موضوع که چرا طرف دنبال این کار رفته هممونو گیر میندازه هر دعا و طلسمی عاقبت خوب نداره

من کلی مشکلات دارم ولی ازین چیزا میترسم چون میگن ممکنه اولش همه چی رو براه بشه ولی جن هارو وارد زندگ ...

خوب درست میگی واقعا  برو پیش دعا نویس سریع بهت میگه که چکار کنی ه طرف به تو طلسم کرده سریع دعا نویس بهت میگه  اگه طلسم رزق و روزی کر ه بهت میگه بخ سر برو پیش دعا نویس 

جوی آبی که آبش روونه ام نیس؟اگه مردباشه یاواسه جلب محبت دعاگرفته یارزق وروزی دیگه

میترسم کسی گولش زده باشه به این اسم ها بهش داده باشه-باید یه فکر دیگه کنم که نفهمه قبلا رفتم رو کیفش از اون برگه عکس گرفتم-برگه پاره هم شده چسب خورده پس مال تازگیا هم نیس-یه خانم اطرافمون هس قبلا بهش گفته بود بیا ببرمت یجایی برا کارش گره خورده برات دعایی بده حل بشه-هم خودش دوس نداشت هم ما نزاشتیم میترسم اون گولش زده باشه

میترسم کسی گولش زده باشه به این اسم ها بهش داده باشه-باید یه فکر دیگه کنم که نفهمه قبلا رفتم رو کیفش ...

پس ببربه یه دعانویس حتما نشون بده که بهت بگه چیه خیالت راحت شه،انشاالله که چیزخاصی نیس نگران نباش

باورت میشه اصلا تو این فازا نیستم کسیرو هم نمیشناسم خیلز بدم میاد ازین کارا

خوب منم قبلا همینا رو گفتم تا اینکه رفتم پیش دعا نویس خودش گفت کی بهم طلسم کرده تا این شد واسم طلسم رو شکست 

منم کسیو نمی‌شناختم ولی از یه همسایه پرسیدم اون منو برد پیش دعا نویس 

پس ببربه یه دعانویس حتما نشون بده که بهت بگه چیه خیالت راحت شه،انشاالله که چیزخاصی نیس نگران نباش

مرسی عزیزم فک کنم ببینم تو اینستا کسی پیدا میشه بهم بگه این چیه ازین دعا نویسا

مرسی عزیزم فک کنم ببینم تو اینستا کسی پیدا میشه بهم بگه این چیه ازین دعا نویسا

آره تاببینن بهت میگن ولی اگه حس میکنی خیلی توخونتون کارابه هم میپیچه چهارگوشه ی خونتوگلاب وباسرکه قاطی کن بپاش اگه دعاوطلسم داشته باشین اثرشوکمترمیکنه