2777
2789
نگیر .هزار جور مریضی و میکروب میوفته تو بدنتون که با هیچ آزمایش و دکتری هم نمیتونی خوب شی

وا چند صدهزار ساله انسانو سگ باهم زندگی میکنن شما یهو فهمیدی مریضی داره والا مرض در قلب سیاه شماست

من باهوش میخوام در اصل که کارارو بکنه مااینجا استخون الکی نداریم به کسی بدیم 😁😁

گناه داره 🥺❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه مدیونی یه درصد اینجوری فکر کنی 🤣

حیوون خونگی خیلی خوبه فقط قبلش خیلی فکر کن. مثلا بخری و بعد ببینی نمیتونی نگهداری کنی، هم واسه خودت سخت میشه هم واسه اون حیوون بیچاره .چون خیلی زود وابسته هم میشین

بانوی آریایی و افتخارم کوروش است ❤
عزیزدلم بعد خودتون اموزشش دادید یا جایی بردین ؟ مثلا بخوای ازش کاری انجام بده بلده ؟

از دو ماهگی گرفتمش الان تازه وارد ۶ ماه شده خیلی زرنگ حواسش جمعه مخصوصا وقتی با پسرم میریم پیاده روی همه حواسش به پسرمه یکم ک دور میشه ازم فوری پارس میکنه و هشدار میده ک دور شده بچم بعد دیگه دست میده  و چیزی پرت کنی میاره عاشق توپ بازی و اب بازیه

خودمون اموزشش دادیم چون زود یاد میگیره راحته ازین نظر

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

باشه عزیزم شما داشتی ؟ چجوری تربیتش کردین ؟ کلیپ اموزشی چیزی هست ؟

تربیت شده بگیر .. توی دیوار خیلیا هستن که تربیت کردن ولی الان نمیخوانش ..با کلیپ آموزشی هم میشه ولی با دامپزشک صبحت کن درمورد تربیتش.. البته یه مرکز هایی هست که خودشون تربیت میکنن سگ ها رو میتونی ببری اونجا تا تربیتش کنن

نگیر .هزار جور مریضی و میکروب میوفته تو بدنتون که با هیچ آزمایش و دکتری هم نمیتونی خوب شی

مگه میخواد سگ ولگرد از بروبیابون بیاره نگه داره

حیوانات خونگی اکثرا شناسنامه دارن و هر ماه ویزیت میشن. دارو و واکسن میگیرن

تربیت شده بگیر .. توی دیوار خیلیا هستن که تربیت کردن ولی الان نمیخوانش ..با کلیپ آموزشی هم میشه ولی ...

اره من میخوام خودم تربیتش کنم که مراقب وسایل باشه و ... برای همین باهوش میخوام چون اون تربیت شده ها کاشتن چیز جدید تو ذهنشون سخته ولی توله های کوچیکو میشه از اول تربیت کرد

از دو ماهگی گرفتمش الان تازه وارد ۶ ماه شده خیلی زرنگ حواسش جمعه مخصوصا وقتی با پسرم میریم پیاده روی ...

اخی خب پس خوبه منم همینجوری میخوام بعد خودتونم تربیتشو پیش زمینه داشتین بلد بودین ؟ یا از جایی یا کسی قبلا یاد گرفته بودین

مگه میخواد سگ ولگرد از بروبیابون بیاره نگه دارهحیوانات خونگی اکثرا شناسنامه دارن و هر ماه ویزیت میشن ...

والا بخدا ! حالا خوبه تا همین چهار پنج نسل پیش همه ی خونه های ایرانی سگ داشتن برای نگهبانی اصلا ایرانیا به این معروف بودن

اخی خب پس خوبه منم همینجوری میخوام بعد خودتونم تربیتشو پیش زمینه داشتین بلد بودین ؟ یا از جایی یا کس ...

نه تجربه اولمون بود ولی خداروشکر اسون بود برامون اگر میخوای ب فرمان باشه و حرفتو گوش کنه خیلی جدی و محکم باش موقع اموزش اگر خطا کرد اصلا نازش نکن و حرفای محبت امیز نزن بهش

مثلا من الان دارم بهش یاد میدم موقع غذا ک میشه باید بشینه و تکون نخوره تا من ظرف غذاشو نذاشتم چون خیلی هیجانی میشه برای اب و غذا خوردن و خیلی امتحانش میکنم هی چندبار تکرار میکنم کارمو که بفهمه تا نشینه و اجازه غذا خوردن ندادم ظرفشو نمیزارم براش  و نباید بخوره غذا میشه گفت توی این ی هفته خیلی خوب یاد گرفته اینو

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

مگه میخواد سگ ولگرد از بروبیابون بیاره نگه دارهحیوانات خونگی اکثرا شناسنامه دارن و هر ماه ویزیت میشن ...

چقدر ساده اید حرف های این پت شاپی و دامپزشک رو باور میکنید اونا فقط فکر منافع و سود خودشون هستن.یه ورق کاغذ بدن که روش اسم حیوون رو نوشته باشه(شناسنامه )مثلا.دیگه هیچ مریضی و بیماری از اون انتقال پیدا نمیکنه  انشالله کیست مویی وهزار تا کوفت و زهرمار دیگه از اون حیوونا بهتون انتقال پیدا کنه تا دیگه آنقدر احساسی وبی منطق حرف نزنید

چقدر ساده اید حرف های این پت شاپی و دامپزشک رو باور میکنید اونا فقط فکر منافع و سود خودشون هستن.یه و ...

منکه حیوون خونگی ندارم گرچه داشتم هم به کسی مربوط نبود

الان دیگه از هر ۱۰ تا خونه کمش ۴ تاشون حیوون خونگی داذن کسی هم مریض نشده

شماهم بجای اینکه چرت و پرت بگی سعی کن سرت تو کار خودت باشه

چقدر ساده اید حرف های این پت شاپی و دامپزشک رو باور میکنید اونا فقط فکر منافع و سود خودشون هستن.یه و ...

ولشون کن بنظر خودشون باد روشنفکری و غرب زدگی برشون داشته مثلا مثل آمریکایی ها با سگ زندگی میکنن حمایت از حیوانات دارن دلسوز حیونان ولی با همجنس خودشون بیا ببین چیکار میکنن میخان کلاس بزارن