2777
2789
عنوان

به شوهرم یک‌ماه فرصت دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 32 پست

وا مادر تا چهل سالگی راحت حامله میشه بعد اون دچار یه سری مشکل جدی هم واسه بچه هم واسه مادر میشه

میخوایی بچتون بگه به جون پدر مادرم یا به روح پدر مادرم 

چندسال دیگه میره مدرسه مادر پدر دوستاش همه جونن شماها سنی ازتون میگذره

چقدر بی فکره

پای حرفت وایسا

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل ازدواج اگر بشما گفته بود نمی تونید الان تحت فشار بذارید بعدم برید مشاوره بخصوص همسرت

بهش گفتم میخوای بر‌و مشاور یا هر کاری میخوای بکن فقط تا اخر شهریور وقت داری ، و اگر باز گفت نه با خانوادم صحبت میکنم و‌جدا میشم

زندگی بچه بازی نیس...بارداری و زایمان هم شوخی نیس...

حالاشماکوتاه بیا

دفعه بعدزودتراقدام میکنه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

مگ بچه دار شدن به زور میشه؟ برات مهم نیس واقعا بچه نمیخواد؟ و واقعا دراینده هم پدر خوبی قطعا نمیشه وقتی زوری بچه دار شده!

تو اشناهامون دیدم کسیو ک مرده به زور راضی شده بچه اوورده الان بچشو کلا ول میکنه خونه مادرزنه اصلا براش مهم نیس بود و نبود بچه، هرچیم بهش بگن میگه من ک گفتم نمیخوام

شوهرت قبول نکنه و جدا شید خیلی بهتر از اینه ک اینجوری به زور بچه بیارید و ی بچه بی گناهو نابود کنین

بهش گفتم میخوای بر‌و مشاور یا هر کاری میخوای بکن فقط تا اخر شهریور وقت داری ، و اگر باز گفت نه با خا ...

نزارجلوگیری کنه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
مگ بچه دار شدن به زور میشه؟ برات مهم نیس واقعا بچه نمیخواد؟ و واقعا دراینده هم پدر خوبی قطعا نمیشه و ...

داره مجبورش میکنه که بخواددیگه😁😂🤣🤣🤣🤣

مگ بچه دار شدن به زور میشه؟ برات مهم نیس واقعا بچه نمیخواد؟ و واقعا دراینده هم پدر خوبی قطعا نمیشه و ...

پس من چی که بچه میخوام ؟ نه زور نیست ۶ سال وقت داشته فکر کنه ، حالا هم اگر نمیخواد جدا میشیم 

پس من چی که بچه میخوام ؟ نه زور نیست ۶ سال وقت داشته فکر کنه ، حالا هم اگر نمیخواد جدا میشیم

شما اگر انقد برات بچه مهم بوده باید قبل ازدواح راجبش حرف میزدی، وقتی نزدی الان باید بپذیری ک این ی تصمیم مشترکه، بهترین کار اینه دوتایی باهم برید پیش مشاور

شما الان جدا بشی هم بچه میشه برات مگه؟

شما اگر انقد برات بچه مهم بوده باید قبل ازدواح راجبش حرف میزدی، وقتی نزدی الان باید بپذیری ک این ی ت ...

من با کسی که این‌حق رو از من میگیره زندگی نمیکنم ترجیح میدم طلاق بگیرم و مجرد باشم حداقل هر ماه گریه نمیکنم که چرا این آدم درک نمیکنه ، من اوایل رابطه حتی اسم بچمون رو هم انتخاب مبکردم اون هیچ وقت رک نمیگفت نمیخواد ، الان هم نمیگه نمیخواد میگه بعدا