2777
2789

خودم تا حالا نداشتم، یکی بهم داده، خوب بلد نیستم ازش استفاده کنم. 

تو اینترنتم سرچ کردم ولی مشکل حل نشد.

۱. من اینو چطور به گوشی وصل کنم؟

اول یه بار وصل کردم، بعدش دوباره خواستم وصل کنم تو لیست بلوتوث میاورد ولی وصل نمیشد، الان تو لیست هم نمیاره!

۲. از کجا بفهمم شارژش چنده و کِی باید بذارم شارژ؟ و وقتی پر شد چطور بفهمم؟

۳. این حالتاش که چند بار روش بزنم چی می‌شه هم بگین خیلی خوب می‌شه. بعضیاشو خودم کشف کردم، نمی‌دونم همه‌شو دونستم یا نه.

الان عکسشم می‌ذارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگروصل نمیشه یباربزار جاشون ودرشو ببند باز دربیاراگرشارژش کم بشه یه چراغ ریزداره که اون قرمز میشهبزن ...

چقدر طول میکشه شارژش پر شه؟

من اول تو گوشم گذاشتم دیدم کار نمی‌کنه. شانسی گذاشتم تو شارژ. اول چشمک زنِ قرمز‌ داشت، بعد از حدود یک ساعت چراغش قرمز بود بدون چشمک. شانسی درآوردم.

بعد که تو گوشم گذاشتم میگفت turn on، pairing، ولی دیگه وصل نشد و بعد از یه مدت میگه turn off و خاموش میشه.

روی خود هندزفری‌ها هم یه چراغ قرمز چشمک زن روشن میشه، وقتی تو کیسش میذارم بعد از یه مدت خاموش میشه.

من که از این سر در نیاوردم!😂🤦‍♀️

چقدر طول میکشه شارژش پر شه؟من اول تو گوشم گذاشتم دیدم کار نمی‌کنه. شانسی گذاشتم تو شارژ. اول چشمک زن ...

وقتی سبز بشه پر

خرمارکی فرق میکنه بنظرم برای من دوساعته پرپر میشه

بعداصلا خودش اعلام نمبکنه قبل خاموشی هی بوق میزنه

قنادخونگی🍰

این ایرپاد پرو هست. اصل یا فیک نمیدونم. شارژش کردی؟ اگه پیرش کردی باید تو بلوتوث نشون بده.

نمیدونستم کِی پر میشه. تقریبی حدود یه ساعت گذاشتم تو شارژ.

اول تو لیست بلوتوث نشون میداد اسمشو ولی وصل نمیشد. الان دیگه کلا اسمشم نشون نمیده!

نمیدونستم کِی پر میشه. تقریبی حدود یه ساعت گذاشتم تو شارژ.اول تو لیست بلوتوث نشون میداد اسمشو ولی وص ...

چراغش سبز میشه وقتی شارژش پره. دوباره به گوشی وصلش کن. عجیبه دراومده.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.