2777
2789
عنوان

من اگر خدا بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 20 پست

خدایی خدا بدون شک نقصی نداره، ولی کاش ما انسانها می‌تونستیم این سیستم را درک میکردیم و تلاش و تحملون بیشتر میشد.

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

من اگه خدا رو ببینم میگم

حالم بده این همه مدت من رو به امون کی ول کردی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش میشد از خدا بپرسم چرا از بچگی منو از همچی محروم کردی؟؟ 

اصلا من ترجیح میدادم صد سال سیاه زاده نشم تو این زندگی نکبت ک داغ همچی باید رو دلم بمونه 😭💔

ول کن باو ناموسا رگ گردنو ی دقیقه بشین جلو روم حرف بزنم باهات بگم چیا تو دلمه☹️💔

کاش میشد از خدا بپرسم چرا از بچگی منو از همچی محروم کردی؟؟ اصلا من ترجیح میدادم صد سال سیاه زاده نشم ...

🥲🥲🥲

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست