2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 27 پست
شاید پدرش بود یا عموش..یا یه خریبد به دلت راه نده🤧🥱

یکماه و نیمه اومدن، من بالای 30 نفر مرد دیدم از خونشون در اومده، به مدیر ساختمون گفته با پدرم زندگی میکنم، یک نفرم پدرشو ندیده

فقط انواع اقسام مردن 

یه بارم یه خانم آورده بودن که داد و بیداد می‌کرد پولمو بده میخوام برم، می‌گفت دو ساعت دیگه برو 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ادم مجرد همینه بعید میدونم گوش کنه

45 دقیقه پیش یه نفر و خودش رفت پایین و آورد بالا، پنج دقیقه پیش یارو بدو بدو با زیپ باز و کمربند باز رفت سوار ماشینش شد و رفت، بعد پسره رفت پایین فکر کنم منتظر مشتری بعدیشه

حق دارین رو بچه هاتون تاثیر میزارنباید شوهرتون باهاش برخورد کنه ولی به دعوا نرسه

شوهرم با برادر صاحب خونشون پرونده دعاوی دارن بخاطر مشکلات ساخت ساختمان، من دوست ندارم همسرم مستقیم صحبت کنه، اینا همیشه چندتا مرد هستن، یه موقع دعوا راه بندازن خطرناکه، همسرم خیلی ارومه

شوهرم با برادر صاحب خونشون پرونده دعاوی دارن بخاطر مشکلات ساخت ساختمان، من دوست ندارم همسرم مستقیم ص ...

پس بهتره سعی کنی بیخیالشون شی و مراقب بچه هات باشی خیلی نرن بیرونو..

نمی ارزه به دعوا بکشه بعد بشه دردسر

پس بهتره سعی کنی بیخیالشون شی و مراقب بچه هات باشی خیلی نرن بیرونو..نمی ارزه به دعوا بکشه بعد بشه در ...

نمیریم بیرون بدون شوهرم چون دوتا بچه دارم و یکیش نوپا هست، قراره فردا بریم خونه رو بسپریم برای فروش

دعایی برای زودتر فروش رفتن خونه نمیشناسی

عجیب ناراحتم، تا حالا آزارم به کسی نرسیده ولی هر چی آدم کجراهه میفته جلو ما

نمیریم بیرون بدون شوهرم چون دوتا بچه دارم و یکیش نوپا هست، قراره فردا بریم خونه رو بسپریم برای فروشد ...

ایشالله اگه قسمتتونه هرچی زودتر فروش بره

دعا نویس بخدا نمیشناسم ولی دیشب ی تایپیک بود قرار بود ایدی ی دعا نیس بده چک میکنم اگه گفته بود میفرستم