2777
2789

خانوما مشتری دارم خوبن الحمدللع

اما امروز ک داشتم میرفتم سالن تو حیاط یع زنبور نیشم زد حالم بد شد یخورده که بهتر شد رفتم سالن و برام دوتا مشتری امد اصلاح ابرو 

هنینطور ک داشتم ابروهاشو تیغ میزدم یهوی چشام تار دید زدم یخورده پوستشو زخم کردم خدایش هیچ جای صورتشو زخم نکردم فقط اون لحظه نمدونم بخاطر اثر نیش زنیور بود یه احظه کامل فشارم افتاد و چشام تار دید کم مونده بود بیوفتم زمین نشستم رو صندلی حتی مشتری خودشم فهمید رنگ رخم پرید شدم عین گچ دیوار چون مشتری همسایه بود آب قندم آورد برام خیلی حالم بد شد خانوما محیط شهرستانمون کوچیه همه همه رو میسناسن خیلی شرمنده ش شدم بنظرت بد شد واقعن دستام لریزد وگرنه من اصلن سابقه بریدن ندارم مامانم میگ حالا میرع بهت مگ دختره لابد ی مریضی داره 🥲 فکرم درگیرع

صحبتش شد بهش بگو روزای اول پریودم که خونریزیم زیاده سالونو تعطیل میکنم انرژی ندارم و اینا

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگفتی زنبوز نیشت زده؟ 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

فقط دنده دادن مامان ها تو این جور موقعیت ها. 🫤🫤🤧🤧😑😑😑😑

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401