2777
2789
وی یادم میوفته میخام خودزنی کنم😐😂منی ک ریاضیم ضعیف بود تا مرز خودزنی میرفتم

گذینه ها رو شانسی زدم به خدا ولی ظاهراً درست در اومدددد   علومشم ترسناککک بود ریاضی داشتت  

من همونیم که ازش می‌ترسیدم🩸!من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🗡!من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم !من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه:اوه لعنتی باز بیدار شد !من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت🩸!من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم🪦!من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانوهاشون راه برن🪓🩸!من همونیم که رنجیدم ولی تهش خیلی شیک خندیدم😏!من همونیم که هنوز میگم: یادم نمیره هیچوقت قهقهه هاتون کاری کنم برسه روز مرگ خنده هاتون  .آهااااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏💙.من همونیم که اگه یه رقیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی واااای به روزی که بهم خیانت کنه 🪓🩸.من همونیم که هنوزم میگم:از خودم خیلیییی خوشم میاد چون خیلیا دوست دارن سر به تنم نباشه🤪🔪 . من همونیم که هنوزم میگم:هرچی از من فهمیدی دروغه🥺من بدتر از این حرفام  .   15 سال و نیمَمِهههههه🧨                            ♠️ HTX♠️            

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گذینه ها رو شانسی زدم به خدا ولی ظاهراً درست در اومدددد علومشم ترسناککک بود ریاضی داشتت

شانس اوردی پس😂

اره علوم فیزکاش یه لول دیگه ایی بودن دیگ حالم از هرچی اعداد بود بهم میخورد

آره من فقط برای تابستان اومدم تا از کسایی که آزمون نمونه قبول شدن و درسشون خوب بوده چند تا سوال بپرس ...

نه عزیزم دخترم هیچ کلاسی نمیرفت ولی کل کتاب رو لقمه میکرد میخورد بسکه سرش تو کتاب بود معدلشم ۲۰ شده بود فقط دوهفته به آزمون کتاب ۳۱ استان رو تست زد و قبول شد

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

شانس اوردی پس😂اره علوم فیزکاش یه لول دیگه ایی بودن دیگ حالم از هرچی اعداد بود بهم میخورد

توف به اعداد  

من همونیم که ازش می‌ترسیدم🩸!من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🗡!من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم !من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه:اوه لعنتی باز بیدار شد !من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت🩸!من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم🪦!من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانوهاشون راه برن🪓🩸!من همونیم که رنجیدم ولی تهش خیلی شیک خندیدم😏!من همونیم که هنوز میگم: یادم نمیره هیچوقت قهقهه هاتون کاری کنم برسه روز مرگ خنده هاتون  .آهااااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏💙.من همونیم که اگه یه رقیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی واااای به روزی که بهم خیانت کنه 🪓🩸.من همونیم که هنوزم میگم:از خودم خیلیییی خوشم میاد چون خیلیا دوست دارن سر به تنم نباشه🤪🔪 . من همونیم که هنوزم میگم:هرچی از من فهمیدی دروغه🥺من بدتر از این حرفام  .   15 سال و نیمَمِهههههه🧨                            ♠️ HTX♠️            
نه عزیزم دخترم هیچ کلاسی نمیرفت ولی کل کتاب رو لقمه میکرد میخورد بسکه سرش تو کتاب بود معدلشم ۲۰ شده ...

دقیقا مثل من، منم کل هر سه سال معدلم 20 شد. من از 27خرداد فقط تهرانو زدم تو 31 استان که اصلا تاثیر آنچنانیم نداشت چون سوالا اصلا مشابه نبود😂

و دقیییقا چون منم مسلط بودم رو کتاب نمونه دولتی قبول شدم، تجربی

تیزهوشانم ریاضی فیزیک و انسانی اوردم نرفتم علاقه م نبودن

دختر شما چطور؟ چی رفت؟ 

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

دقیقا مثل من، منم کل هر سه سال معدلم 20 شد. من از 27خرداد فقط تهرانو زدم تو 31 استان که اصلا تاثیر آ ...

موفق باشی دخترم

دختر منم در طول سال درس میخوند یکی دو هفته اخر فقط فرصت کرد تست بزنه 

بنظرم معدل ۲۰ باشه خودشون قبول میکنن

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم