2777
2789
زیباییی

بله موافقم ولی یکسری از اول دوستشون خوب نبوده برای پوست خوب به روش گیاهی تلاش کردند

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان بیخود خودتونو اذیت نکنید 

ن لب ن پوست ن کوفت

بخدا پول تمام ماجراست😂😂

پول داشته باشی چنان رفرش و شاداب بشی ک خودت تعجب کنی

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
دوستان بیخود خودتونو اذیت نکنید ن لب ن پوست ن کوفتبخدا پول تمام ماجراست😂😂پول داشته باشی چنان رفرش ...

😁😁 ن پول نیس من کار می‌کردم یه جای حقوق خوب هم میدادن هم چون اعتماد به نفسمو پایین می‌آورد اومدم بیرون پول به هر قیمتی خوب نیس اول حال خوب مهمه بعد پول 

😁😁 ن پول نیس من کار می‌کردم یه جای حقوق خوب هم میدادن هم چون اعتماد به نفسمو پایین می‌آورد اومدم ب ...

عزیزم پول کلا مهمه، ن ک ب هر قیمتی 

منظورم اینه کلا پول خرید هرچیزی رو داشته باشی، عمل زیبایی، کلاس های مختلف و...

اگ پول کمی میدادن قطعا بیشتر حالت بد میشد ، خلاصه ک پول باشه تلخی هرچیزی کمتر میشه حالا ن اینکه از بین بره! ولی با کلی مشکل داشتن پول قطعا بهتره تا هم مشکل داشته باشی هم بی پول باشی

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙